Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο άνεσης!

Διάσημοι ή Μαχητές;

25 Μαρτίου 2018 12:36
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο άνεσης!

Το Survivor επιστρέφει απόψε στους δέκτες μας στο πρώτο επεισόδιο χωρίς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τους Διάσημους και Μαχητές να διεκδικούν το έπαθλο άνεσης! Ποιος θα κερδίσει;

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες των δύο ομάδων!

Ποιος θα καταφέρει απόψε να κερδίσει το έπαθλο; Αρχικά το μεγάλο στοίχημα για την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ είναι το πως θα διαχειριστεί την μεγάλη απώλεια! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν το ισχυρό χαρτί για το φετινό Survivor, όμως η παρουσιάστρια αποτελεί παρελθόν και έχει επιστρέψει μάλιστα στην Ελλάδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - trailer: Ποιοι σκοτώνονται γύρω από την φωτιά και ποιος κερδίζει το έπαθλο;

Το στοίχημα είναι λοιπόν μεγάλο και η παραγωγή καλείται να φέρει με κάποιον τρόπο την ανατροπή! Σήμερα, Κυριακή λοιπόν το έπαθλο είναι άνεσης! Ένα έπαθλο που την τελευταία φορά είχαν καταφέρει να κερδίσουν οι Διάσημοι και να κοιμηθούν για μια ακόμα βδομάδα μέσα στην... χλιδή!

Το σημερινό αγώνισμα, όπως και όλα στο φετινό Survivor είναι ιδιαίτερα απαιτητικό! Ταχύτητα, αντοχή και στόχος θα κρίνουν και σήμερα τον νικητή! Μπορεί οι Διάσημοι να μετρούν σερί ήττες και αποχωρήσεις, ομως η τελευταία αποχώρηση της Κωνσταντίνας φαίνεται πως τους δυναμώνει! Είναι άλλωστε κάτι που κανείς δεν είχε κρύψει μέσα στην ομάδα!

Φαίνεται λοιπόν πως για απόψε είναι το φαβορί, όμως η είδηση αυτή δεν πρόκειται ούτε διαρροή, ούτε για κάποια πληροφορίες από τις πηγές του Athensmagazine.gr στον Άγιο Δομίνικο! Για δεδομένο αποτέλεσμα θα σας ενημερώσουμε την διαρροή το βράδυ της Κυριακής! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 – 9η εβδομάδα: Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης και ποιος είναι στα τάρταρα; Τα επίσημα στατιστικά βγήκαν στη φόρα!

Υ.Γ.: Το Athensmagaizne.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ θα σας μεταφέρει διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share