Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: H αποχώρηση της Βασίλισσας, η ανατροπή της Δαλάκας και... τα κέφια του Χάρου! Όλα όσα είδαμε χθες... (video)

23 Μαρτίου 2018 07:41
Survivor 2: H αποχώρηση της Βασίλισσας, η ανατροπή της Δαλάκας και... τα κέφια του Χάρου! Όλα όσα είδαμε χθες... (video)

Αποχώρηση χτες στο Survivor και... τα όσα είδαμε δεν περιγράφονται!

Η «Βασίλισσα» πετάει πλέον για Ελλάδα και η μεγάλη ανατροπή έγινε!

Σύμφωνα με τα όσα είδαμε από την αρχή, η Κωνσταντίνα πρέπει να έχει καταλάβει ότι είναι οι τελευταίες της ώρες στο Survivor και αποφάσισε προφανώς να τρολλάρει τους συμπαίκτες της.

Η παίκτρια των Διασήμων προφανέστατα βλέπει το γλύψιμο από τους συμπαίκτες της, που την ψηφίσουν μονοκούκι για πέμπτη φορά και αποφάσισε να τους εκθέσει στο πανελλήνιο με την ατάκα που θα τους μείνει για πάντα στο μυαλό... «Το ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου δυσκολεύονται να με ψηφίσουν στην κάλπη...».

Όσοι πιστεύουν ότι αυτό το είπε η Κωνσταντίνα, επειδή είναι αγαθή, προφανώς δεν ξέρουν την Κωνσταντίνα.

Δείτε πως το είπε μπροστά στην κάμερα και παρακολουθήστε τις αντιδράσεις των συμπαικτών της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Μαρτίου;

Στην συνέχεια μάλιστα, είδαμε και στον τελευταίο αγώνα της!

Η Κωνσταντίνα τα έδωσε κυριολεκτικά όλα και κέρδισε πραγματικά την αντίπαλο της με διαφορά στήθους-δηλαδή δευτερόλεπτων.

Φυσικά το πανηγύρισε έξαλλα!

Δείτε το το χαρακτηριστικό βίντεο:

Αμέσως μετά ξεκίνησαν τα όργανα!

Μιχάλης Μουρούτσος και Πάνος Θεοδώρου κονταροχτυπήθηκαν και ο Πάνος πήρε τη νίκη στο τσακ κάνοντας το σκορ 6-5 για τους Μαχητές.

Γυρνώντας στον πάγκο παραπονέθηκε για πόνους στο πόδι του και η συμπαίκτρια του Iron Barbie, Μάρια Πανταζή, αγανακτισμένη του έκανε παρατήρηση να σταματήσει!

Μάλλον ο Πάνος Θεοδώρου είναι λίγο πιο γκρινιάρης απ'ότι μπορεί να αντέξει η καλύβα των Μαχητών!

Αργότερα είδαμε τα νεύρα της Δαλάκα με τον Σώζων!

Οι Διάσημοι γύρισαν στην καλύβα με την ψυχολογία τους πεσμένη. Δεν ήθελε και πολύ να γίνει το... κακό!
Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ένας από τους καινούριους παίκτες, πήγε να ανοίξει καρύδες.

Το... "έμπειρο" μάτι όμως της Κατερίνας τον είδε, αν και ήταν κουκουλωμένη κάτω από τα σκεπάσματα. Η πρώτη της αντίδραση ήταν να τον ρωτήσει: "Είπαν τα παιδιά να ανοίξουμε καρύδες;"

Η απάντηση του Παλαίστρου Χάρου ήταν: "Κάθονται εκεί πέρα. Με είδαν ότι πάω να ανοίξω καρύδες".

Η "παλιά" βέβαια που ξέρει καλύτερα τους κανόνες της καλύβας του τόνισε πως: "
Αποκλείεται όταν κοιμόμαστε κάποιος να ανοίξει καρύδες!"

O Σώζων δεν έχασε ευκαιρία και δήλωσε στην κάμερα: "Πάω μαζεύω καρύδες και ξεκινάω να κόψω! Δεν τις έκοψα όλες, με σταμάτησε η Κατερίνα γιατί ενοχλήθηκε!"

Η κόντρα της καρύδας στον Αγιο Δομίνικο καλά κρατεί! Δείτε το βίντεο:

Αργότερα η μάχη της καρύδας συνεχίστηκε και μετά, αυτή τη φορά ανάμεσα στον καινούριο Χάρο και τον παλιό Στέλιο Κρητικό.


Το γεγονός ότι ο Σώζων πήγε μόνος του και άνοιξε καρύδες και έφαγε μη μπορώντας να διαχειριστεί τη πείνα του έγινε θέμα συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες της καλύβας.

Ενώ ο Στέλιος Κρητικός του εξηγούσε τη διαδικασία που ακολουθούν όλοι οι παίκτες με τις προμήθειες του φαγητού ως καλός... "μπαρμπά-Στρούμφ" τονίζοντας πως όλη η ομάδα αποφασίζει μαζί για το φαγητό από το προηγούμενο βράδυ και τονίζοντας πως καλό θα είναι να αφήσουν πίσω το σκηνικό, η απάντηση του Σώζων με αρκετά εριστικό ύφος ήταν... "Κουκουρούκου μανταλάκια Στέλιο!"

Φυσικά ο Σώζων συνέχισε on camera δηλώνοντας τις επιθετικές του διαθέσεις: "Ίσως να είμαι πιο επιθετικός και εκτός από τον αγωνιστικό χώρο!"

Πολύ γρήγορα δεν... ξεψάρωσε ο καινούριος;

Δείτε το βίντεο με την κόντρα και τις δηλώσεις του Χάρου:

Στο συμβούλιο του νησιού έγινε χαμός ανάμεσα στον Στέλιο Κρητικό και τον Σώζων.

Την κολοκυθιά έπαιζαν οι παίκτες για το πόσες καρύδες ανοίχτηκα.


Η κόντρα μεταφέρθηκε από την καλύβα στο συμβούλιο του νησιού, με τον Στέλιο Κρητικό να τοποθετείται για τους «κανόνες» που έχουν ορίσει σαν ομάδα και πολύ περισσότερο αφού εκείνος διαχειρίζεται τις προμήθειες.

Ο ίδιος, ανέφερε ότι οι καινούργιοι παίκτες θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν, αλλά η απάντηση του Χάρου... δεν ήταν η αναμενόμενη... Μάλλον εριστικό θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε.

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Λίγο πριν το τέλος η Δαλάκα έκανε την ανατροπή!

Αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή εκτός αγωνιστικού χώρου!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Το ύφος και οι γκριμάτσες του Χάρου στο συμβούλιο! Τι απάντησε στον Κρητικό.... (Βίντεο)

Τι εννοούμε; Η Κατερίνα κέρδισε το ατομικό αγώνισμα και έπαθλο φυσικά ήταν φαγητό... Μια ωραία και λαχταριστή μπρουσκέτα! Ο Σάκης την κάλεσε δίπλα του και της είπε να επιλέξει δυο παίκτες που θέλει για να απολαύσουν μαζί της το έπαθλο.

Αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως θα επέλεγε την Όλγα και κάποιον από τους άντρες, όμως εκείνη για άλλη μια φορά έκανε την ανατροπή και φώναξε την queen Κωνσταντίνα ξαφνιάζοντας και τις δυο ομάδες!

Φυσικά το γεγονός δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο και στο twitter!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τρελός» ο καιρός και σήμερα! Ποιες περιοχές θα πνίξει η αφρικανική σκόνη;

Φυσικά όπως σας είχαμε πει αποχώρησε η Σπυροπούλου!

Η ίδια, ήταν φανερά συγκινημένη και είπε: « Δεν έχω αυτή την στιγμή κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, χαίρομαι πάρα πολύ για αυτά που πήρα. Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα όλους αυτούς τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες. Το έζησα με όλα τα γκάζια και θα πάω πολύ γεμάτη στην πατρίδα»


Survivors χωρίς Σπυροπούλου... φαγητό χωρίς αλάτι... και αυτή είναι η γνώμη του Youweekly.gr να δούμε και να πούμε μερικές αλήθειες για την συγκεκριμένη παίκτρια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε μέσα στο παιχνίδι ως ένα κακό παιδί! Ως ένα κορίτσι που απέλυε συνεργάτες της από τις εκπομπές που παρουσίαζε. Ως ένα παιδί κακομαθημένο στρυφνό κακιασμένο κι άλλα πολλά... Διαβάστε παρακάτω.

Η Κωνσταντίνα μπήκε στο παιχνίδι ως ένα πρόσωπο που δεν είχε κανένα απολύτως γκελ στην ελληνική κοινωνία.'Ήταν μία παρουσιάστρια αποτυχημένη και με κακό προφίλ...Στην πραγματικότητα ίσως και από δική της υπαιτιότητα είχε καταστρέψει ότι της έδωσε η ζωή. Έτσι, μπήκε μέσα στο Survivor- H αλήθεια ,όμως, είναι ότι η συγκεκριμένη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι που οι κάμερες την παρακολουθούσανε για 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, έδειξε έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα.

Κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού - Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι τηλεθεατές την κράτησαν μέσα στο παιχνίδι για τέσσερις συνεχόμενες φορές! Είναι απολύτως βέβαιο ότι αν στη θέση του Κρητικού ήταν ο Μουρούτσος, η Κωνσταντίνα δεν θα έφευγε απόψε από το Survivor. Είναι βέβαιο, ότι αν η Κωνσταντίνα είχε δείξει ένα διαφορετικό προφίλ στα αγωνίσματα και προσπαθούσε περισσότερο και δεν είχε το άγχος - όπως φαίνεται προς τα έξω- ίσως οι τηλεθεατές την κρατούσαν και για πέμπτη φορά συνεχόμενη μέσα στο παιχνίδι.

Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν! Το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το Survivor δεν θα είναι ίδιο. Αυτό που είδαμε με τα μάτια μας, είναι ότι όταν μπήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παιχνίδι, το survivors πήρε τουλάχιστον τρεις μονάδες πάνω.

Επίσης, είναι σίγουρο ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τώρα που θα βγει εκτός παιχνιδιού θα διαπιστώσει και η ίδια ότι κατάφερε μέσα από ένα ριάλιτι να αλλάξει την την γνώμη του κόσμου για την ίδια...Είναι από τις λίγες και σπάνιες φορές που η ζωή δίνει την ευκαιρία σε έναν άνθρωπο για δεύτερη φορά να ξαναπροσπαθήσει να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Ας πιστέψουμε ότι αυτή τη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα σεβαστεί την αγάπη του κόσμου και θα δείξει την ίδια συνέπεια σοβαρότητα και καλοσύνη που έδειξε στο survivor και στην αληθινή ζωή

Δειτε στο Youweekly.gr τις δηλώσεις της Κωσταντίνας με το που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Όμως μας έκανε εντύπωση η στάση ενός παίκτη από τους Διάσημους που δεν σηκώθηκε να χαιρετήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Είναι τα πλάνα που πολύ είδαν αλλά ελάχιστοι κατάλαβαν.

Στα πλάνα λοιπόν που θα παρακολουθήσετε από το Athensmagazine.gr, θa δείτε ότι ενώ όλοι οι συμπαίκτες της είναι όρθιοι και την χαιρετάνε υπάρχει ένας ο οποίος κάθεται παγωμένος στη θέση του και απλώς κοιτάει. Αυτός είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος!


Ο άνθρωπος που υποθετικά ήταν φίλος με την Κωνσταντίνα και εκτός παιχνιδιού.

Τώρα γιατί συνέβη αυτό; Δυο είναι οι λόγοι! Ή ο Νάσος πάγωσε και από την ταραχή του δεν μπορούσε να σηκωθεί για να χαιρετίσει την Κωνσταντίνα ή έχει γίνει κάτι μέσα στο παιχνίδι μεταξύ τους που δεν το έχουν δείξει οι κάμερες.

Πάντως όπως και να έχει γίνει, δείτε το σκηνικό μέσα από τα πλάνα μας και θα καταλάβετε πολλά περισσότερα:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share