Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 2: Τι είδαμε χτες: Η ιστορία πίσω από το όνομα του Σώζωντα Παλαίστρου - Χάρου, το πέσιμο στην Σπυροπούλου και η..."ανατρεπτική" ψηφοφορία! (videos)

Όλα όσα είδαμε χτες

22 Μαρτίου 2018 08:31
Survivor 2: Τι είδαμε χτες: Η ιστορία πίσω από το όνομα του Σώζωντα Παλαίστρου - Χάρου, το πέσιμο στην Σπυροπούλου και η...

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Γέλια, καυγάδες, τσακωμούς, νοσοκομεία και κλεψιά. Εμείς στο Athensmagazine.gr συγκεντρώσαμε για εσάς όλες αυτές τις στιγμές.

Ο Σώζων μπήκε αποφασισμένος στο Survivor για να βρει γυναίκα!

Όχι όποια και όποια, αλλά την Βασίλισσα του παιχνιδιού Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Το πέσιμο είναι άγριο και ξεκινάει από το πρωί!

Το παλικάρι με το που σηκώνεται από το κρεβάτι το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να πάει κατευθείαν προς τα πάνω στην Κωνσταντίνα και να της πει: «Που είσαι κουκλάρα μου;»

Πως αντέδρασε η Κωνσταντίνα; Δείτε στο βίντεο του Athensmagazine.gr

Η Μαχήτρια Μελίνα, που είναι ίσως η καλύτερη παίκτρια του Survivor, σήμερα πάγωσε κυριολεκτικά μέσα στο παιχνίδι, όταν αγωνίστηκε με την νέα παίκτρια των διασήμων, την γυμνάστρια Έφη! Τι συνέβη;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Αποκλειστικό: Το ύπουλο σχέδιο των Διασήμων να πετάξουν εκτός την Σπυροπούλου! Ο διπρόσωπος Χάρος και η αποκάλυψη!

Πολύ απλά, η Μελίνα από την υπερβολική σιγουριά της έχασε από την άπειρη νέα παίκτρια των διασήμων και κυριολεκτικά πάγωσε μέσα στο παιχνίδι... Δεν μπορούσε να το πιστέψει! Δείτε την αντίδρασή της στο Athensmagazine.gr

Είκοσι λεπτά πριν, που αγωνιζόταν η Δαλάκα με το που έχασε το παιχνίδι, ξαφνικά γύρισε στην ομάδα της και υποστήριξε ότι της γύρισε το πόδι.

Το τι βρισίδι πέφτει το Twitter για την Δαλάκα δεν μπορούμε να σας το περιγράψουμε. Αυτό ,όμως, που μπορούμε να κάνουμε, είναι η αλήθεια του βίντεο που ακολουθεί και αποδεικνύει ότι η Δαλάκα δεν γύρισε κανένα πόδι, απλά όταν χάνει ,ψάχνει για δικαιολογία.

Είπε μάλιστα, ότι δήθεν το έδεσε μόνη στης, ενώ οι συμπαίχτες της έλεγαν να πάει στο γιατρό! Μετά από είκοσι λεπτά σαν από θαύμα επέλεξε να παίξει με τη Ροδάνθη και το πόδι της έγινε εντελώς καλά.

Οι Μαχητές που κερδίζουν το σημαντικότερο έπαθλο- και αυτό δεν είναι άλλο την Ασυλία, που εξασφαλίζει την παραμονή των παικτών στο παιχνίδι.

Μια βαθιά ανάσα για την ομάδα των Μαχητών που θα είναι απλά θεατές στο συμβούλιο του νησιού! Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:


Σώζων Χάρος!!! Και δεν έφτανε αυτό είναι και Παλαίστρος!

Όχι μόνο στο Survivor, αλλά στην ιστορία του παγκόσμιου ονοματεπώνυμου δεν πρέπει να υπάρχει κάτι πιο περίεργο.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, όμως σήμερα στο παιχνίδι μπόρεσε να εξηγήσει πως ακριβώς πήρε αυτό το όνομα από την οικογένεια του. Μιλάμε φυσικά για ένα παρατσούκλι! Δείτε πως ακριβώς το είπε ο Χάρος στο Βίντεο του Athensmagazine.gr

Με το που τελείωσε η ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση που τελικά είναι : Ο Κρητικος, ο Παπαργυρόπουλος και η Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα έκανε μια δήλωση πολύ περίεργη- Είπε ότι έχει εκπλαγεί από την ψηφοφορία. Προφανώς, είχε συζητήσει με κάποιους συμπαίκτες της, οι οποίοι της είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα την ψηφίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι;

Μάλλον, άλλαξαν την γνώμη τους πάνω στην κάλπη και αυτό παραξένεψε την Σπυροπούλου, που θα είναι θα πέμπτη φορά υποψήφια. Δείτε τι ακριβώς είπε στο βίντεο του Athensmagazine.gr

Από χθες το πρωί σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr με διαρροή ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι: Η Σπυροπούλου, ο Παπαργυρόπουλος και ο Κρητικός!

Και οι τρεις μιλήσανε πολύ όμορφα σε μια προσπάθεια τους, να πείσουν τον κόσμο να τους κρατήσει στο παιχνίδι. Αυτό όμως που έκανε τεράστια εντύπωση στον κόσμο, είναι αυτό που είπε η Σπυροπούλου: «Αν είμαι να βάρος για τα παιδιά να ψηφιστώ να φύγω, αν και εγώ θέλω να μείνω» Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο του Athensmagazine.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share