Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η αποκάλυψη της Σπυροπούλου για το Νάσο, η ανακοίνωση του Λιανού, τα νεύρα του Φραουλίτσα και οι νέοι παίκτες!

19 Μαρτίου 2018 08:01
Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η αποκάλυψη της Σπυροπούλου για το Νάσο, η ανακοίνωση του Λιανού, τα νεύρα του Φραουλίτσα και οι νέοι παίκτες!

Πολλά και... διάφορα είδαμε χτες στο Survivor 2!

Μπήκαν νέοι παίκτες, η Σπυροπούλου προδόθηκε σχετικά με τα αισθήματά της για το Νάσο και... ο Λιανός έκανε μια ανακοίνωση που μας πάγωσε!

Αρχικά όπως σας είχαμε αποκαλύψει δύο παίκτες από το Survivor έχουν αναπτύξει κάτι πολύ πιο έντονο, από... συμπάθεια! Συγκεκριμένα στην ομάδα των Διάσημων φυσάει αέρας έρωτα και συγκεκριμένα αναφερόμασταν στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο!

Χτες η Κωνσταντίνα, μιλώντας για την αποχώρηση του Γιάννη Δρυμωνάκου και όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού, εξέφρασε ανοιχτά τα συναισθήματά της για τον Νάσο πως τον σκεφτόταν κατά την διάρκεια που περίμεναν να ανακοινώσει ο Σάκης το αποτέλεσμα!

Συγκεκριμένα είπε: "Εγώ σκεφτόμουν και τον Νάσο πολύ και στενοχωριόμουν! Δεν ήθελα να φύγει!" Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αμέσως μετά ο Ηλίας έπαθε Τσάνγκ και ξεκίνησε τις κατασκευές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με βροχές και αφρικανική σκόνη ξεκινά η εβδομάδα!

Συγκεκριμένα έφτιαξε μια ψησταριά για να μαγειρεύουν! Δείτε την κατασκευή του και κλάψτε:

Αμέσως μετά το... κορίτσι θαύμα έκανε δηλώσεις!

Λίγο πριν το αγώνισμα οι Διάσημοι σχολίασαν την αποχώρηση του Γιάννη Δρυμωνάκου!

Μετά από ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το πως νιώθει που ο κόσμος την κρατάει στο παιχνίδι και τι βλέπει σε εκείνη και την ψηφίζει, η παρουσιάστρια έδωσε την πιο επική απάντηση!

Η Κωνσταντίνα είπε πως ο κόσμος την κρατάει για να γελάει και πως εκείνη συμπεριφέρεται και νιώθει σαν να έχει πάει κατασκήνωση με τους φίλους της!

Οι δηλώσεις της αυτές έκαναν τον Μιχάλη Μουρούτσο να μην ξέρει πως να αντιδράσει και να θέλει να χτυπήσει το κεφάλι του! Δείτε τις επικές αντιδράσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αγώνισμα ο Νάσος έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο Νάσος αφού κέρδισε έδωσε το χέρι του στον Κωνσταντίνο και έκανε και μια υπόκλιση μπροστά του!

Μια κίνηση που σίγουρα δείχνει σεβασμό στον αντίπαλο και μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να το δώσουμε! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Στους νέους παίκτες, είδαμε και τη πρώην του Βρεττού!

Η Φελίσια Τσαλαπάτη, η 24χρονη κόρη του συζύγου της Ελλης Αγγελιδάκη, Γιάννη Τσαλαπάτη, από τον πρώτο γάμο του με την Ευαγγελία Κρητικού.

Ζει στη Βουλιαγμένη, ως μοντέλο γυμνάζεται συστηματικά (για του λόγου το αληθές μπορείτε να γίνεται ένας από τους 7.153 ακολούθους της στο Instagram για να τη δείτε να κάνει crossfit στο «Gazibox»), σπούδασε δημοσιογραφία στη σχολή του ANT1, έκανε την πρακτική της στο «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, τα καλοκαίρια κάνει διακοπές με τη μαμά της και τα βράδια βγαίνει στα μπουζούκια (από το «Posidonio» μέχρι το «Frangelico» ένα τσιγάρο δρόμος).

Η Φελίσια εμφανίζεται σε βιντεοκλίπ πολλών τραγουδιστών. Το 2012 την είδαμε στο «Ολα θα αλλάξουν» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ τον επόμενο χρόνο έπαιξε στο «Μη Μιλάς» του Γιώργου Σαμπάνη. Το 2014 συνεργάστηκε με την κολλητή της Ιρένε Τροστ στο βιντεοκλίπ «Μαζί σου».

Εκτός από τη Φελίσια, στο παιχνίδι μπήκαν και άλλοι 5!

"Σας είχα πει στο συγκεκριμένο αγώνισμα η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει μία έκπληξη. Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω το εννοούσα. Παρακαλώ να περάσει η έκπληξη. Αυτοί οι 6 παίκτες είναι η έκπληξη που σας ανέφερα στην αρχή. Οι καινούργιοι παίκτες θα χωριστούν και στους δύο ομάδες αλλά η νικήτρια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τους παίκτες που είναι δίπλα μου", είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Μαρτίου;

Οι Διάσημοι επέλεξαν τον Σώζων, την Εύη Σκαρώνη και την Εύη Σαλταφερίδου! Οι άλλοι τρεις πήγαν αυτομάτως στην ομάδα των Μαχητών! Γνωρίστε τους νέους παίκτες στο βίντεο που ακολουθεί:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share