Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Tι είδαμε χτες Τα νεύρα της Σπυροπούλου, το κάρφωμα της Μελίνας και η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα!

16 Μαρτίου 2018 08:08
Survivor 2: Tι είδαμε χτες Τα νεύρα της Σπυροπούλου, το κάρφωμα της Μελίνας και η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα!

Άλλη μια εβδομάδα γεμάτη Survivor φτάνει στο τέλος της!

Τι είδαμε όμως χτες; Ποιος αποχώρησε;

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τα νεύρα της Σπυροπούλου για την υποψηφιότητά της!

Η ίδια σε δηλώσεις της on camera δεν δίστασε να εκφράσει την πικρία της σχετικά με την υποψηφιότητά της αλλά και να πετάξει τα καρφιά της με το γάντι βέβαια στον Μιχάλη Μουρούτσο για την συμπεριφορά του και για όλα αυτά που της είπε στο συμβούλιο του νησιού, ο οποίος είπε ξεκάθαρα πως θέλει να αποχωρήσει η Κωνσταντίνα από το παιχνίδι και αυτό προφανώς και την ενόχλησε!

"Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη, όλοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε! Κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι η αποχώρησή μου θα δυναμώσει την ομάδα και η ότι η ύπαρξή μου μπορεί να δυσκολεύει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτός θα πρέπει να σκεφτεί την επιβίωσή του, γιατί έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια τελευταία και πόσο μάλλον όταν αυτό είναι και επαγγελματίας πρωταθλητής!", δήλωσε η ίδια αναφερόμενη φυσικά στον Μιχάλη Μουρούτσο! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στην συνέχεια για μια ακόμη φορά η Μελίνα κάρφωσε τον Τεό! Η Μελίνα δεν δίστασε να πετάξει τα καρφιά της on camera για τον συμπαίκτη της, με τον οποίο δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά όπως έχουμε δει και έχουν μια κόντρα μεταξύ τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Μαρτίου;

"Το ότι μοιράστηκα το πρόγευμά μου σήμερα με τον Θοδωρή που έχει πει αρκετά άσχημα πράγματα για μένα, έχει μειώσει εμένα και την οικογένειά μου, δεν μου φάνηκε κάπως! Όποιος λέει κάτι αρνητικό συνήθως αντιστρέφεται στον ίδιο του τον εαυτό! Οπότε αυτός είναι που μπορεί να αισθάνεται τύψεις το βράδυ και όχι εγώ!", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αργότερα είχαμε άλλο ένα ξέσπασμα από τον Ηλία! Έγινε ο κακός χαμός για ένα καπάκι λάδι!
Με αφορμή αυτό ο Ηλίας Γκότσης, που έχει κατηγορηθεί πολλές φορές ότι κλέβει φαγητό, άρπαξε την ευκαιρία και ξέσπασε εναντίον του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου λέγοντας πως παίρνει το τσεκούρι και εξαφανίζεται στο δάσος για πολλές ώρες κατηγορώντας τον ανοιχτά πως τρώει κρυφά μόνος του! Δείτε όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγο πριν.... το τέλος η Ροδάνθη έδωσε στεγνά την κλίκα των Μαχητών!

Η Ροδάνθη, η φοιτήτρια των Μαχητών, σε δηλώσεις της on camera μίλησε ανοιχτά και έδωσε την κλίκα της ομάδας της!

"Η Μελίνα και ο Ηλίας είναι μια κλίκα και χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ότι οι δυο τους κάνουν κάτι συγκεκριμένο! Κρατάει μια αμυντική στάση απέναντί μας, οπότε είναι λογικό να ανοίγετε περισσότερο στην Μελίνα και να συζητάει πιο πολλά θέματα", δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Μάλιστα πιο μετά είδαμε και μια οικειοθελής αποχώρηση λόγω τραυματισμού!

Πολύ δύσκολες ώρες διανύει αυτή την περίοδο παίκτης από την ομάδα των Διάσημων στο Survivor, ξεκαθαρίζοντας πως μπορεί να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης οικειοθελώς.

Ο λόγος για τον Γιάννη Δρυμωνάκο, ο οποίος είναι και υποψήφιος για αποχώρηση, και λίγο πριν το αγώνισμα δήλωσε στον Σάκη Τανιμανίδη πως ίσως το σημερινό παιχνίδι να είναι και το τελευταίο ή από τα τελευταία του μιας και οι πόνοι στη μέση του τον ταλαιπωρούν πολύ και σκέφτεται πως θα είναι και όταν θα βγει από το παιχνίδι!

Ο ίδιος υπονόησε πως αν δεν φύγει από την ψηφοφορία του κοινού σήμερα θα αποχωρήσει οικειοθελώς μόνος του σε λίγο καιρό διότι σκέφτεται και την ζωή του έξω από το παιχνίδι και δεν θέλει να επιβαρύνει την υγεία του! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα, 15 Μαρτίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

Στο συμβούλιο του νησιού ο Μουρούτσος επιτέθηκε ξανά στην Σπυροπούλου!

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του Μιχάλη Μουρούτσου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς ο ίδιος είπε πως θέλει να φύγει η Κωνσταντίνα για να δυναμώσει η ομάδα!

Ο Μιχάλης και στο σημερινό συμβούλιο "επιτέθηκε" ξανά στην Σπυροπούλου λέγοντας πως αν μείνει η ομάδα θα αποδυναμωθεί καθώς θα φύγει κάποιος άλλος συμπαίκτης του που είναι πιο δυνατός!

Στην συνέχει ο λόγος δόθηκε στην Κωνσταντίνα, η οποία έδωσε την πληρωμένη απάντησή της: "Το ξέρω ότι δεν είμαι καλή αγωνιστικά, το έχω παραδεχτεί πολλές φορές, κι ο κόσμος το ξέρει και δεν νομίζω πως οι τηλεθεατές με κρατάνε μέσα για τις αγωνιστικές μου επιδόσεις"! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Εντέλει αποχώρησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος...

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share