Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Πανόραμα: Η σκληρή κριτική της Καίτης Φίνου για τα δάκρυα του Μουρούτσου και η αντίδραση της Ντορέττας! (Βίντεο)

14 Μαρτίου 2018 21:28
Survivor Πανόραμα: Η σκληρή κριτική της Καίτης Φίνου για τα δάκρυα του Μουρούτσου και η αντίδραση της Ντορέττας! (Βίντεο)

Στιγμές συγκίνησης, αγωνίας αλλά και στεναχώριας βίωσαν οι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο λόγος το έπαθλο επικοινωνίας που θα κέρδιζε η νικητήρια ομάδα. Μαχητές και Διάσημοι ήθελαν πάρα πολύ να κερδίσουν το έπαθλο και να μιλήσουν με τις οικογένειές τους.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, μόνο στην ιδέα ότι θα μιλήσει με την κόρη του και τη σύντροφό του, λύγισε και δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του. «Θα προσπαθήσω σήμερα να βάλω μια μάσκα στο πρόσωπό μου γιατί με βαραίνει πολύ το σημερινό αγώνισμα και αυτή τη μάσκα θα τη βγάλω όταν τελειώσει, μακάρι το αποτέλεσμα να είναι θετικό για μας, να έρθει το χαμόγελο στο πρόσωπό μας, και μετά αν κερδίσουμε, όταν θα τους δούμε να βάλουμε και τα κλάματα», είπε αρχικά ο Ολυμπιονίκης ενώ όταν τον ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης ποιον ανυπομονεί να δει – μόνο στην ιδέα της κορούλας του, Έλενας, έσπασε και είπε «Την κορούλα μου δεν μπορώ να τη δω, γιατί πάντα την προστάτευα από τα media, ήξερα ότι θα είναι το πιο σκληρό, ευελπιστώ όμως μέσω των δικών μου ανθρώπων να μάθω τα νέα τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Δείτε τα πρώτοι εδώ!


Καλεσμένη στην εκπομπή Survivor ΠΑΝΟΡΑΜΑ είναι η Καίτη Φίνου η οποία καλέστηκε να σχολιάσει την εν λόγω αντίδραση. Η ηθοποιός φαίνεται πως ενοχλήθηκε με τη στάση του Μιχάλη Μουρούτσου, γεγονός που μπέρδεψε την παρουσιάστρια και ακολούθησε ο εξής διάλογος

Ντορέττα: Τι σε ενόχλησε σε αυτή την αντίδραση, η οποία είναι παντελώς αυθόρμητη θεωρώ και είναι ένας πατέρας που έχει να δει το παιδί του δύο μήνες;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Η Καίτη Φίνου την «είπε» στη Βαλαβάνη: "Κι εσύ πέρυσι ήσουν..."! (Βίντεο)

Καίτη: Καταρχήν έκανε κάποια δευτερόλεπτα για να μιλήσει από το κλάμα. Γνωρίζουμε καλά σαν θεατρίνες πως αν δεν θέλουμε να απαντήσουμε ή θέλουμε να σκεφτούμε θα βρούμε κάτι να κάνουμε, έπρεπε να ξεχωρίσει ή το παιδί του ή την κοπέλα του».

Ντορέττα: Πρώτη ανέφερε την κόρη του, δεν το συζητάω.

Καίτη: Την ανέφερε την κόρη του και είπε ότι δεν θέλει να την εκθέτει, άρα σαν να λέει δεν θέλω να μιλήσω, ότι δεν θέλει να έρθει σε επαφή με την κόρη του, δηλαδή θα ήθελε να δει τη Λάουρα.

Με την παρουσιάστρια αλλά και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να διαφωνούν κάθετα με την οπτική της ηθοποιού. Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share