Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Τι είδαμε χθες - Η Σπυροπούλου στην θέση του Τανιμανίδη, η Μελίνα στα όριά της και η Ντάρια... κλαίει με μαύρο δάκρυ!

14 Μαρτίου 2018 07:47
Survivor 2: Τι είδαμε χθες - Η Σπυροπούλου στην θέση του Τανιμανίδη, η Μελίνα στα όριά της και η Ντάρια... κλαίει με μαύρο δάκρυ!

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor με εντάσεις, θάψιμο και ανατροπές!

Τι είδαμε χτες και τι μας έκανε εντύπωση; .


Το επεισόδιο ξεκίνησε με την επιστροφή του Δρυμωνάκου στην ομάδα του μετά τον τραυματισμό του που τον ανάγκασε να μείνει στο ξενοδοχείο!

Ο ίδιος γυρνώντας στην καλύβα είπε πως γενικά είχε ξεσυνηθίσει να κοιμάται στο σανίδι και σχετικά με την οικειοθελής αποχώρηση της Μαρίας αλλά και την αποχώρηση της Ξένιας είπε φανερά στενοχωρημένος πως φαίνεται πολύ η απουσία των κοριτσιών!

"Tο βράδυ δεν μπορούσα να δω καλά! Πήγα να βρω ένα μέρος να κοιμηθώ, είχε ξεσυνηθίσει να πρέπει να βρω ένα μέρος για να κοιμηθώ! Σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχουμε μείνει πολύ λίγοι! Η απουσία των κοριτσιών είναι αισθητή και στην καλύβα αλλά και στην παρέα που κάναμε γενικότερα", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή o μεγάλος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ!

Αμέσως μετά η Ντάρια ξεκίνησε να μην είναι στα καλά της και... ξέσπασε σε κλάματα! Η ίδια σκεφτόταν το αγώνισμα και το έπαθλο της επικοινωνίας που θα της έδινε την δυνατότητα να μιλήσει με τους δικούς της ανθρώπους!

Η παίκτρια των Μαχητών μίλησε στην κάμερα με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια και αποκάλυψε πόσο πολύ της λείπουν οι γονείς της και πόσο πολύ θα παλέψει για να κερδίσει το σημερινό αγώνισμα!


"Σήμερα έχουμε το έπαθλο επικοινωνίας και θέλω πολύ να μιλήσω με την οικογένειά μου! Μου λείπουν πάρα πολύ οι δικοί μου! Θέλω να δω ότι είναι καλά γιατί μου δίνουν δύναμη να είμαι εδώ μέσα στο παιχνίδι! Και ειδικά εδώ που από την αρχή δεν είχαμε επικοινωνία και πεινάμε και ζούμε όλα αυτά που ζούμε, θέλω να τους δω έστω και για λίγο και να πάρω δύναμη μέσα από αυτούς", δήλωσε η ίδια! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στην συνέχεια επιστρέψαμε στο πρόγραμμα μας με το κλασικό θάψιμο στην Μελίνα!

Με τον ερχομό του Ηλία στην καλύβα των Μαχητών, όλοι στην ομάδα κατάλαβαν πως η συμπεριφορά της Μελίνας άλλαξε ξανά!

Συγκεκριμένα η Βιργινία μιλώντας στην κάμερα την κάρφωσε κανονικότατα για την διπροσωπία της και την τακτική που ακολουθεί στο παιχνίδι τόσο με την παρουσία όσο και με την απουσία του Ηλία!


"Το κλίμα για μένα είναι παράξενο! Η Μελίνα με την απουσία του Ηλία ενώ είχε αρχίσει να ανταλλάζει μια κουβέντα παραπάνω, κυρίως με το Θοδωρή και τον Νικόλα, πλέον άλλαξε πάλι η στάση της, κάτι που επηρεάζει ίσως το σύνολο της ομάδας και όχι εμένα προσωπικά", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 14 Μαρτίου;

Αργότερα επιτέλους ξεκίνησε το αγώνισμα και η Βασίλισσα Σπυροπούλου έκανε την εμφάνισή της! Στο αγώνισμα που φυσικά το έχασε, το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η εμφάνισή της και το πως θα φτιάξει τα μαλλιά και το μπουστάκι της για να μην φανεί το στήθος της! Το αν θα κερδίσει στο αγώνισμα και θα φέρει νίκη στην ομάδα της δεν την ενδιέφερε καθόλου!Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγο πιο μετά η Μελίνα τα πήρε και κάρφωσε και εκείνη τους συμπαίκτες της! Η επιστροφή του Ηλία και ο τρόπος που τον υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του σχολιάστηκε από την Μελίνα Μεταξά.

Η ίδια είπε ότι κάποιοι τον υποδέχτηκαν με χαμόγελο και τον ρώτησαν αν είναι καλά, ενώ κάποιοι άλλοι δεν τον ρώτησαν τίποτα απολύτως.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Και φτάνουμε στο κλου της βραδιάς!

Μετά το αγώνισμα και το έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες κλήθηκαν να παίξουν το γνωστό σε όλους μας κουίζ των ερωτήσεων!

Μια άτυχη στιγμή είχε ο Σάκης Τανιμανίδης την ώρα της παρουσίασης και για..."κακή του τύχη" είπε: "Παραιτούμαι!" Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση του και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σηκώθηκε να του πάρει τη θέση! Ναι, καλά διαβάσατε!

Ο παρουσιαστής τότε επέστρεψε αμέσως λέγοντας στην Κωνσταντίνα να καθίσει κάτω!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στην συνέχεια το κορίτσι έκανε για ακόμη μια φορά το απίστευτο καθώς ήθελε να αλλάξει το γούρι!

Το συζήτησε και με τους συμπαίκτες της και είπανε να κάτσει αλλού μπας και κερδίσουν το παιχνίδι που είχε έπαθλο τα εκλέρ. Ωστόσο δεν την αφήσανε και την στείλανε πάλι στην θέση της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης την ρώτησε αν είναι προληπτική κι αν έχει κάποια γούρια μαζί της! Η ίδια τότε του είπε πως δεν είναι, αλλά γούρια φοράει στα χέρια και στα πόδια της κάποια βραχιολάκια που της έχουν δώσει δικοί της άνθρωποι! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share