Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει στο σημερινό έπαθλο και η... μεγάλη ανατροπή!

12 Μαρτίου 2018 10:55
Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει στο σημερινό έπαθλο και η... μεγάλη ανατροπή!

Το Survivor επέστρεψε στην καθημερινότητά μας μετά από τρεις ημέρες και παρότι ο... Ιβάν Σαββίδη του έκλεψε τα πρωτιά χτες το βράδυ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) κατάφερε για ακόμα μια μέρα να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Το Athensmagaizne.gr από την πρώτη στιγμή σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών και αυτό θα κάνει και σήμερα! Χτες από το πρωί σας είχαμε αποκαλύψει την νίκη των Μαχητών, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την διαρροή που ακολούθησε!

Σήμερα σας έχουμε και νέο παρασκήνιο! Οι Διάσημοι καλούνται να διαχειριστούν τόσο την άσχημη ψυχολογική κατάσταση και το αρνητικό κλίμα όσο ανάμεσα στους παίκτες μετά την αποχώρηση της Ξένιας, όσο και το αρνητικό σερί που έχουν στα αγωνίσματα με τις συνεχόμενες ήττες! Σήμερα καλούνται λοιπόν να κάνουν την ανατροπή και να φέρουν τα πάνω κάτω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο ρεζιλίκι: Το γύρο του κόσμου οι εικόνες με τον... πιστολέρο Σαββίδη!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα πλάνα που μας έχε δώσει ο ΣΚΑΙ μέσω του τρέιλερ του επεισοδίου, σήμερα θα έχουμε ένα ακόμα βάναυσο αγώνισμα, με την ταχύτητα και την αντοχή να είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά που θα φέρουν τη νίκη!

Οι Διάσημοι καλούνται να πάρουν ανάσες και από την... Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού πλέον αναγκαστικά πρέπει να πάρει παιχνίδι στα πόδια της και να δώσει νίκες στην ομάδα, αν θέλουν να γευτούν έπαθλα! Σήμερα φαίνεται πως οι Διάσημοι είναι το φαβορί για την επικράτηση κάνοντας την.. μεγάλη ανατροπή, όμως αυτό ακόμα δεν επιβεβαιώνεται από κάποια διαρροή, κάτι το οποίο θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter ξεφτιλίζει την Ροδάνθη: " Θα αγωνιστείς;" - "Όχι τραυματίστηκα στην γλώσσα ενώ έκραζα Σπυροπούλου!"

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To Twitter δίνει "ρέστα" για τον... πιστολέρο Σαββίδη και τον... πρωταθλητή ΠΑΟΚ! "Καθόλου απίθανο να ξυπνήσουμε αύριο και να βρούμε την Ακρόπολη στον Θερμαϊκό"

Υ.Γ.: Όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει την σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο από τις 20:00 μέχρι τις 22:00!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share