Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Survivor 2: Το ξέσπασμα της Δαλάκα, η χοντράδα της Σπυροπούλου, η οικειοθελής αποχώρηση και ο τσακωμός! Όσα είδαμε χθες! (video)

9 Μαρτίου 2018 07:53
Survivor 2: Το ξέσπασμα της Δαλάκα, η χοντράδα της Σπυροπούλου, η οικειοθελής αποχώρηση και ο τσακωμός! Όσα είδαμε χθες! (video)

Άλλο ένα επεισόδιο φωτιά για το Survivor πέρασε που είχε τα πάντα μέσα.

Αποχωρήσεις, καυγάδες, εντάσεις, άγχος και πολύ αγωνία για την ασυλία. Το Youweekly.gr συγκέντρωσε για εσάς τις καλύτερες στιγμές του επεισοδίου και σας τις παρουσιάζει!

Μπορεί οι Μαχητές να προσπαθούν να σηκώσουν λευκή σημαία μεταξύ τους ωστόσο το θέμα με το φαί που τρώνε κρυφά κάποιοι παίκτες δεν τους αφήνει να μονιάσουν!

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής έθεσε ξανά το θέμα για το μύδι που πήγε να φάει η Μελίνα και να το μοιραστεί με τους υπόλοιπους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με έκανε να νιώσω μ@λ@κ....»Θέλοντας να αφήσει υπονοούμενα ότι το έκανε υποκριτικά!

Από την άλλη πλευρά, είχαν κάνει μια κλίκα τα κορίτσια των Μαχητών και η Ντάρια έχωσε τρελά μπινελίκια για την Μελίνα... μην προλαβαίνοντας να βάζουν μπιπ στο μοντάζ! «Μας είχε πρήξει τα @ρχι.....λέγοντας αν θέλουμε να φάμε αυτή τη μύξα μια μέρα μετά που το κάναμε θέμα ότι τρώει κρυφά!»

Όπως καταλαβαίνετε, όλοι έχουν βάλει στο στόχαστρο την Μελίνα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη: Για ποιο λόγο γίνεται νέα εισαγγελική έρευνα;

Η Κατερίνα Δαλάκα εκτός του ότι έχει μαζέψει πολλά αρνητικά σχόλια από το κοινό αρχίζει και μαζεύει αρνητικά σχόλια από την ίδια της την ομάδα!

Η αθλήτρια που δε μασάει τα λόγια της ξεσπάθωσε μπροστά στην κάμερα αδειάζοντας όλους τους άντρες Διάσημους και για την τακτική τους αλλά και για την ψήφο στην Ξένια!

Χαρακτηριστικά είπε: «Εγώ ψηφίζω αγωνιστικά κι αυτό έχει φανεί! Έχω ψηφίσει και γυναίκες όπως την Σπυροπούλου και την Χατζίδου και ψηφίζω καθαρά για το καλό της ομάδας! Το γεγονός λοιπόν ότι ο Μιχάλης ψήφισε την Ξένια εγώ το θεωρώ άδικο γιατί είναι 3 γυναίκες και μετά την Όλγα η Ξένια φέρνει νίκες! Οι άντρες είναι 5 οπότε το καλύτερο θα ήταν να έφευγε κάποιος από αυτούς!» είπε ενώ στην συνέχεια ξεσπάθωσε στην καλύβα μιλώντας με την Ξένια λέγοντας:

«Εμένα προσωπικά με προσέβαλε πολύ το γεγονός ότι είπαν ότι δεν πιάνουν μια κοπέλα μόνη της για να μην τους χρεώσουν έξω σχέση με κάποια επειδή είναι όλοι δεσμευμένοι! Όλοι έχουμε σχέσεις, άλλοι δεν έχουμε, εμένα όμως με προσβάλλει αυτό! Τι σημαίνει δηλαδή για να μην τους χρεώσουν σχέσεις;» είπε έντονα η αθλήτρια! Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Το έπαθλο που θα κερδίσουν σήμερα είναι χαλβάς! Με αφορμή αυτό η Σπυροπούλου έλεγε πως θέλει να τον φάει οπωσδήποτε και πως βλέπει παντού χαλβά!

Όμως καθώς ήταν ορεξάτη θέλησε να πειράξει την Ξένια, η οποία δεν θέλει να την βλέπει ούτε ζωγραφιστή λέγοντας της: «Πρέπει να κερδίζουμε ώστε όποια φύγει, να είναι χορτασμένη» χτυπώντας την με νόημα στην πλάτη!

Η Ξένια από την άλλη την κοίταξε λοξά και δεν της έδωσε καμία σημασία! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Σπυροπούλου έχει δηλώσει όπως είπε ο Λιανός στην εκφώνηση ότι δεν τα πάει καλά με την κολύμβηση άσχετα που κάθε καλοκαίρι έβγαζε παπαρατσικά κάνοντας θαλάσσιο σκι!

Το σημερινό αγώνισμα λοιπόν είχε ελάχιστο κολύμπι μιας και οι παίκτες έπρεπε να πέσουν απότομα στην πισίνα μετά από μια μεγάλη τσουλήθρα!

Η Σπυροπούλου αφού στήθηκε και πήρε πόζα κολυμβητή και άρχισε να τσουλάει στην τσουλήθρα με το κεφάλι... κάτι έκανε λάθος στο τέλος μιας και κουτρουβάλησε κάνοντας κωλοτούμπα μες στο νερό!

Η παρουσιάστρια βγήκε άρον άρον αφού γλίτωσε από πνιγμό και προσπαθούσε να προσανατολιστεί για να συνεχίσει στον στίβο μάχης! Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 09 Μαρτίου;

Σήμερα Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο!

Ένας αγώνας με πολλές ανατροπές όμως ένας ο νικητής!

Σας το είχαμε γράψει από την αρχή το ποιος θα κερδίσει και... έτσι έγινε!

Οι Μαχητές λοιπόν κέρδισαν και οι Διάσημοι... γύρισαν ηττημένοι! !

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι άλλη μια παίκτρια από τους Διάσημους!

Η ίδια έχει πιεστεί πολύ και ο Παπαργυρόπουλος είπε ότι μοιάζει χαμένη, υπονοώντας ότι μπορεί να φύγει!

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη που ρωτήθηκε σχετικά και δεν έκρυψε ότι δεν είναι στα καλύτερά της! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Νικόλας Αγόρου δεν της χαρίστηκε καθόλου!

Είπε ανοιχτά ότι Μελίνα και Ηλίας υποκρίνονται!

«Ο άνθρωπος γεννιέται... δεν γίνεται! Από εμένα θα έχουν ένα καλημέρα και τίποτα άλλο! Και ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα αλλά ήταν υποκριτής!» είπε και μείναμε άφωνοι!

«Δεν θέλω σχέση μαζί τους... είναι υποκριτές» τόνισε και ξανατόνισε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αργότερα το θέμα ξέφυγε!

Η Ντάρια είπε πως της έδωσε φαγητό η Μελίνα για να ξεχαστεί το θέμα της κλοπής που κατηγορούνταν με τον Ηλία και ο Θοδωρής ανέφερε πως με την συμπεριφορά τους, τον αηδίασαν! Δείτε το βίντεο:

Στο συμβούλιο του νησιού τα πράγματα ξέφυγαν!

Ο Τανιμανίδης ξεκίνησε να λέει για την κλίκα αλλά και το ζήτημα να μην πλησιάζουν τα κορίτσια στα αγόρια των Διάσημων!

Ο Κρητικός είπε ότι υπάρχει κλίκα και αυτό φάνηκε από το πως ψηφίζει η Δαλάκα! Η Δαλάκα ανέφερε πως δεν ψηφίζει τις φίλες της και μάλιστα τόνισε ότι θα άλλαζε κάποιες ψήφους της!

Η ίδια προσπάθησε να κρατηθεί και να μην απαντήσει αλλά φάνηκε πώς ξίνισε η.... μούρη της! Στην συνέχεια ο Κρητικός ανέφερε κάποιους στίχους του Καβάφη σχετικά με... βάρβαρους!

Αργότερα ο Μουρούτσος ανέφερε πως η συγγνώμη της Δαλάκα ήταν απλά για να ξεχαστεί το θέμα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μεγάλη ανατροπή χθες στο επεισόδιο για την ασυλία μιας και, όπως σας είχε γράψει από νωρίς το Youweekly.gr, μετά από καιρό οι Μαχητές έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν τους Διάσημους που είχαν αρκετές νίκες!

Οι Διάσημοι έβγαλαν προς αποχώρηση 3 παίκτες οι οποίοι ήταν οι: Γιάννης Τσίλης, Ξένια και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες είχαν αναφέρει ποιος θα έφευγε και... πέσαμε μέσα! Οι πηγές μας είναι πάντα ασφαλείς και τα ρεπορτάζ μας έγκυρα!

Σας είχαμε γράψει λοιπόν ότι η Ξένια βγαίνει εκτός παιχνιδιού όπως και έγινε! Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share