Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το μοναδικό έπαθλο!

6 Μαρτίου 2018 11:05
Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το μοναδικό έπαθλο!

Καθηλωμένο έμεινε το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες του χτες αφού εκτός από την δεδομένη αναμέτρηση Διασήμων με Μαχητές είχαμε και το πολυαναμενόμενο ντέρμπι μεταξύ Ελλάδος - Τουρκίας και Ρουμανίας!

Διάσημοι και Μαχητές χτες λοιπόν έγιναν ένα για κοινό καλό όμως απόψε επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους με ένα ακόμα έπαθλο! Φέτος στο Survivor έχουν μπει περισσότερα αγωνίσματα και όπως είναι λογικό οι διαρροές είναι αρκετές! Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και ποτέ δεν έχει πέσει έξω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία του βρέφους στην Πετρούπολη: Αυτός είναι ο άνδρας που το πέταξε στα σκουπίδια! (video)

Τι θα γίνει απόψε! Αρχικά θα δούμε μια τρομερή ένταση στο στρατόπεδο των Μαχητών με την Ροδάνθη να είναι εκείνη που βρίσκεται στο στόχαστρο ξανά! Αυτή την φορά θα έρθει σε ρήξη με τον Ηλία, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά από την αρχή του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα θα την υπερασπιστεί ο Νικόλας, με τον οποίο βρισκόντουσαν σε κόντρα! Οι ανατροπές επομένως είναι πολλές στο παιχνίδι και το ενδιαφέρον για το σημερινό παιχνίδι μεγάλο!

Πάμε όμως στα αγωνιστικά! Μαχητές εναντίον Διασήμων με τους τελευταίους να μετράνε δύο σερί επιτυχίες και να έχουν γευτεί τα έπαθλα φαγητού των τελευταίο ημερών! Σήμερα βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι με τους Μαχητές να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο! Βέβαια δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακόμα το έπαθλο για το οποίο θα αγωνιστούν και αυτό δεν αποκλείεται να είναι επικοινωνίας! Επομένως όπως και να έχει οι Μαχητές θα μείνουν ξανά νηστικοί!

Σύμφωνα με τις πηγές του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τα πλάνα που πήραμε πριν από λίγο από τον ΣΚΑΙ, το σημερινό αγώνισμα κρίνεται κυρίως ταχύτητας και στόχου! Οι Διάσημοι δείχνουν να έχουν πάρει το πάνω χέρι, όμως οι Μαχητές θέλουν την εκδίκηση και δείχνουν να έχουν το χέρι παραπάνω καθώς από την πλευρά των Διασήμων θα αγωνιστεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απέναντι σε πιο δυνατές παίκτριες όπως η Ντάρια! Τώρα αν επιβεβαιωθεί ή όχι η εντύπωση αυτή που έχουμε θα φανεί από την δεδομένα διαρροή που θα έχουμε το βράδυ στα χέρια μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές είναι οι φυλακές υψίστης ασφαλείας που κρατούνται οι Έλληνες στρατιώτες στην Τουρκία! Αναπνέουν από μια μικρή τρύπα! Τραγικές εικόνες

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ: Τo Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, θα σας έχει σίγουρη διαρροή από τις 20:00 το απόγευμα μέχρι τις 22:00 το βράδυ με νικητή, σκορ και έπαθλο! Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share