Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει στο σημερινό αγώνισμα!

5 Μαρτίου 2018 10:55
Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει στο σημερινό αγώνισμα!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και δεν έχει πέσει ούτε μια μέρα έξω!

Έτσι και χτες από νωρίς σας είχαμε μεταφέρει την διπλή επικράτηση των Διασήμων και το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα! Χτες λοιπόν, μετά από μια τραγική εβδομάδα για τους ίδιους, οι Διάσημοι κατάφεραν να επιστρέφουν στις νίκες κάνοντας την ανατροπή της χρονιάς μέχρι στιγμής στο Survivor! Τι και αν βρέθηκαν να χάνουν με 9-6, τι και αν στον τελικό ο Στέλιος Κρητικός ήταν πολύ πίσω, η ανατροπή ήρθε και κατάφεραν να πάρουν το τρομερό τριπλό χθεσινό έπαθλο!

Για ακόμα μια μέρα χτες είχαμε και τους χρήστες του Twitter που έδωσαν ρέστα! Στο στόχαστρο βρέθηκε ξανά η Μελίνα των Μαχητών και τα σχόλια ήταν επικά! Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Get Out": H ταινία που... "έτρεξε" στις καρδιές μας, πάτωσε στα βραβεία και πήρε Όσκαρ εκεί που ήταν το απόλυτο... αουτσάιντερ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όσκαρ 2018: Αυτοί είναι οι φετινοί νικητές! Ποια η καλύτερη ταινία!

Πάμε τώρα στα σημερινά! Ποιος κερδίζει στο έπαθλο; Διάσημοι ή Μαχητές; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας από το τρέιλερ του ΣΚΑΙ, σήμερα θα έχουμε ένα ακόμα δυνατό αγώνισμα, με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα με τις γυναίκες να έχουνε πρωταγωνιστικό ρόλο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter γλεντά την Μελίνα και αποκαλύπτει τις... ομοφυλοφιλικές τάσεις: "Έφαγε άκυρο από τα αγόρια και γλυκοκοιτάζει την..."

Πλέον στην δράση για τους Διασήμους επιστρέφει και η Κατερίνα Δαλάκα και μαζί με την επιστροφή του Στέλιου Κρητικού φτιάχνουν ένα εκρηκτικό δίδυμο που θα χαρίσει νίκες και έπαθλα! Θα τα καταφέρουν σήμερα; Σίγουρα είναι το φαβορί αλλά αν κερδίζουν δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε από τώρα! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα στο Athensmagazine.gr:

Υ.Γ.: Όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει την διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ με νικητή, έπαθλο και σκορ!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share