Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό (διπλό) έπαθλο!

1 Μαρτίου 2018 11:18
Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό (διπλό) έπαθλο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor με την παραγωγή να προσθέτει μια επιπλέον ημέρα και τα αγωνίσματα να είναι συνεχόμενα και κουραστικά!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη κιόλας μέρα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τις διαρροές με τους νικητές, έχοντας ποσοστό επιτυχίας στο 100%!

Οι Μαχητές τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν πάρει τα πάνω τους μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες σε δύο έπαθλα φαγητού και αυτό της ασυλίας και πλέον καλούνται να επικρατήσουν και στο σημερινό διπλό έπαθλο που θα κάνει το σημερινό αγώνισμα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό!

Ποιο είναι το έπαθλο δεν γνωρίζουμε ακόμα αλλά με βάση τα όσα λέει ο Σάκης Τανιμανίδης υποθέτουμε πως απόψε οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για να γευτούν μέλι ή κάτι παρόμοιο, το οποίο είχε δοθεί σαν έπαθλο και πέρσι, ενώ όπως και την περασμένη εβδομάδα θα αγωνιστούν και για το έπαθλο άνεσης, με τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor;

Ποιος όμως θα επικρατήσει;

Αρχικά όλα κυμαίνονται γύρω από την σημερινή αποχώρηση, με το Athensmagazine.gr να σας έχει ενημερώσει από νωρίς σχετικά με τον παίκτη που αποχωρεί απόψε (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)! Ωστόσο πριν την αποχώρηση υπάρχει το σημαντικό αγώνισμα της ημέρας! Ποιος επικρατεί;

Το Athensmagazine.gr σας έχει και πάλι όλο το παρασκήνιο! Σύμφωνα με τα πρώτα πλάνα που έχουμε στα χέρια μας αλλά και τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, η νικήτρια ομάδα σήμερα θα επικρατήσει σχετικά άνετα των αντιπάλων τους! Το αγώνισμα χρειάζεται πολύ δύναμη, κάτι στο οποίο έχουν προβάδισμα οι Μαχητές, ενώ ταυτόχρονα οι Διάσημοι καλούνται να διαχειριστούν την απουσία της τραυματισμένης, Κατερίνας Δαλάκα! Οι Μαχητές επομένως έχουν το πάνω χέρι όμως η διαρροή δεν έχει έρθει ακόμα στα "αυτιά" μας για να γνωρίζουμε αν όντως θα καταφέρουν να επικρατήσουν απόψε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Το θάψιμο της Δαλάκα στους Μαχητές, η επίθεση της Φαρμάκη στην Σπυροπούλου, η αποχώρηση της Ζωής και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! (video)

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 με νικητή αγωνίσματος, σκορ, έπαθλο και φυσικά τον παίκτη που αποχωρεί οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share