Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό αγώνισμα επάθλου! Τι θα συμβεί για πρώτη φορά;

27 Φεβρουαρίου 2018 10:53
Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό αγώνισμα επάθλου! Τι θα συμβεί για πρώτη φορά;

To Athensmagazine.gr από την πρώτη κιόλας μέρα του Survivor σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και το τι συμβαίνει στις παραλίες Διάσημων και Μαχητών!

Κάθε μέρα, από το πρωί αλλά και το βράδυ με την σίγουρη διαρροή, σας μεταφέρουμε το νικητή του κάθε επάθλου! Χτες είδαμε τους Διάσημους για ακόμα μια φορά να επικρατούν των αντιπάλων τους και να απολαμβάνουν το σημαντικό έπαθλο της επικοινωνίας, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν, για πρώτη φορά από την μέρα που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο, δικά τους πρόσωπα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα για την Ειρήνη Λαγούδη: Το μεγάλο ψέμα για το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρή!

Σήμερα όμως είναι μια νέα μέρα με τους Μαχητές να διψούν για τη νίκη καθώς οι ήττες τους είναι σερί και η ψυχολογία τους σε τραγική κατάσταση! Το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες και κυρίως του Νικόλα Αγόρου με τους συμπαίκτες του φαίνεται να είναι καλύτερο και αυτό αναμένεται να βγει απόψε και στον αγωνιστικό χώρο!

Αρχικά για πρώτη φορά σήμερα, ημέρα Τρίτη, από την μέρα που ξεκίνησε το Survivor 2, δεν θα έχουμε αγώνισμα ασυλίας αλλά απλού επάθλου! Γιατί; Γιατί πλέον έχει προστεθεί και η Πέμπτη στις ημέρες προβολής του ριάλιτι από τον ΣΚΑΙ και έτσι αναγκαστικά ο αγώνας ασυλίας θα μεταδίδεται Τετάρτη για να πηγαίνει και η αποχώρηση μια ημέρα πίσω, δηλαδή Πέμπτη!

Πάμε όμως τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι! Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο βάναυσα αγωνίσματα, με την ταχύτητα και την αντοχή να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να φτάσουν οι δύο ομάδες στη νίκη! Από την αρχή το σημερινό αγώνισμα θα είναι ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν μια μεγάλη μάχη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 19χρονη πεθαίνει σε τρακάρισμα: 24 ώρες μετά, η μητέρα της βρίσκει το κινητό της στα συντρίμμια και…

Ποιος είναι το φαβορί; Οι πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως απόψε οι Μαχητές θα κάνουν την μεγάλη προσπάθεια να "κόψουν" το σερί των αντιπάλων τους και να γευτούν επιτέλους ένα έπαθλο! Θα τα καταφέρουν ή όχι; Η απάντηση στην βραδινή διαρροή του Athensmagazine.gr! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα!

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο της σημερινής αναμέτρησης!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share