Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Η αφιέρωση της Δαλάκα στον Ντάνο, η «κλεψιά» και ο τσακωμός με την Σπυροπούλου! Ποιος κέρδισε;

20 Φεβρουαρίου 2018 07:48
Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Η αφιέρωση της Δαλάκα στον Ντάνο, η «κλεψιά» και ο τσακωμός με την Σπυροπούλου! Ποιος κέρδισε;

Το Survivor πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε εξελίξεις!

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν με το Νάσο!

Ο ίδιος λοιπόν μέσα στο παιχνίδι, το Survivor, όχι μόνο κάνει την προσευχή για όλους πριν το βραδινό ύπνο, αλλά κάνει και στα παιδιά πνευματική καθοδήγηση!

Κάποιοι ίσως να νομίζουν ότι ο Νάσος το παίζει... αλλά σας πληροφορούμε ότι δεν είναι έτσι! Δείτε τι ακριβώς είπε στην προσευχή του και πως ζήτησε συγχώρεση ακόμη και από την αντίπαλη ομάδα:

Αργότερα, είδαμε και τα νεύρα του Αγόρου!

Ξαφνικά ο φραουλίτσας ΛΟΚατζής αποφάσισε να κατηγορήσει τους συμπαίκτες του ότι κλέβουν καρύδες και τις τρώνε μόνοι τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου;

Η Δαλάκα είχε διάθεση για... σχεδιάκια και ζωγράφισε στην άμμο κάτι που μας άφησε άφωνους! Συγκεκριμένα, μια καρδούλα!

Τώρα ότι και να πούμε θα είναι λίγο αλλά το "Ν" και η καρδούλα αποκλείεται να σημαίνει ότι είναι νέα οδηγός! Το Twitter υποστηρίζει ότι το "Ν" σημαίνει Ντάνος, δηλαδή Γιώργος Αγγελόπουλος! Αν δεν μας πιστεύετε δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr για να πειστείτε:

Για το κλείσιμο, η θεά Ντίνα έφερε αντιδράσεις!

Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε στις συμπαίκτριες της ότι θέλει να παίξει στο σημερινό αγώνισμα, όμως εκείνες ήταν λίγο δύσπιστες για το αν θα καταφέρει να κερδίσει!

Τελικά η Κωνσταντίνα κέρδισε, έφερε έναν πόντο στην ομάδα της αλλά στον δεύτερο γύρο αποφάσισε μαζί με τους συμπαίκτες της στον δεύτερο γύρο να μείνει εκτός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Πώς θα κινηθούν σήμερα τα λεωφορεία

Στο τέλος του αγωνίσματος ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την Κωνσταντίνα γιατί δεν έπαιξε και στον δεύτερο γύρο αφού είχε κερδίσει στον πρώτο και τότε εκείνη είπε ότι από κοινού αποφάσισαν να μην παίξει!

"Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να κάνει την Κατερίνα Δαλάκα και την Ξένια των Rec να αντιδράσουν λέγοντας: "Εγώ εν έχω κανένα πρόβλημα κι αν παρεξηγείται, παρεξηγείται μόνη της" είπε η Ξένια και εξήγησε πως κάθε φορά αποφασίζουν όλοι μαζί για το ποιος θα παίξει και το ποιος όχι.

Η Κατερίνα Δαλάκα από την δική της πλευρά είπε ότι η Κωνσταντίνα ζήτησε να παίξει με την Ζωή αφού είναι κοντά στην ταχύτητα και πως αφού η Ζωή δεν έπαιξε στον δεύτερο γύρο αποφάσισαν όλοι μαζί να μην παίξει ούτε η Κωνσταντίνα και εκείνη το δέχτηκε. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share