Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 2: Χαμός με Δαλάκα - Σπυροπούλου και Ξένια! Το παράπονο της Κωνσταντίνας που έφερε αντιδράσεις! (Video)

20 Φεβρουαρίου 2018 00:35
Survivor 2: Χαμός με Δαλάκα - Σπυροπούλου και Ξένια! Το παράπονο της Κωνσταντίνας που έφερε αντιδράσεις! (Video)

Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε στις συμπαίκτριες της ότι θέλει να παίξει στο σημερινό αγώνισμα, όμως εκείνες ήταν λίγο δύσπιστες για το αν θα καταφέρει να κερδίσει!

Τελικά η Κωνσταντίνα κέρδισε, έφερε έναν πόντο στην ομάδα της αλλά στον δεύτερο γύρο αποφάσισε μαζί με τους συμπαίκτες της στον δεύτερο γύρο να μείνει εκτός.

Στο τέλος του αγωνίσματος ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την Κωνσταντίνα γιατί δεν έπαιξε και στον δεύτερο γύρο αφού είχε κερδίσει στον πρώτο και τότε εκείνη είπε ότι από κοινού αποφάσισαν να μην παίξει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Γλέντι στο Twitter με την Ξένια: "Για αγώνισμα πας, όχι για τεστ ΠΑΠ"

"Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να κάνει την Κατερίνα Δαλάκα και την Ξένια των Rec να αντιδράσουν λέγοντας: "Εγώ εν έχω κανένα πρόβλημα κι αν παρεξηγείται, παρεξηγείται μόνη της" είπε η Ξένια και εξήγησε πως κάθε φορά αποφασίζουν όλοι μαζί για το ποιος θα παίξει και το ποιος όχι.

Η Κατερίνα Δαλάκα από την δική της πλευρά είπε ότι η Κωνσταντίνα ζήτησε να παίξει με την Ζωή αφού είναι κοντά στην ταχύτητα και πως αφού η Ζωή δεν έπαιξε στον δεύτερο γύρο αποφάσισαν όλοι μαζί να μην παίξει ούτε η Κωνσταντίνα και εκείνη το δέχτηκε.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share