Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Survivor 2: «Ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι η παραγωγή του Survivor καθημερινά…» H Aγγελική Κοκαλίτσα αποκαλύπτει κάτι που κανείς δεν γνώριζε!

14 Φεβρουαρίου 2018 19:30
Survivor 2: «Ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι η παραγωγή του Survivor καθημερινά…» H Aγγελική Κοκαλίτσα αποκαλύπτει κάτι που κανείς δεν γνώριζε!

Η πρώην παίκτρια του Survivor 2, Αγγελική Κοκαλίτσα, παραχώρησε στο 7 Μέρες Tv μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αποκάλυψε πολλά που ο κόσμος δεν γνωρίζει!

Τι κάνει η παραγωγή κάθε μέρα που δεν δείχνουν οι κάμερες;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Σκάει βόμβα! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα (Photos)

Τώρα που έχεις πιο καθαρό μυαλό, θα άλλαζες κάτι στην παρουσία σου ή στη συμπεριφορά σου;

Δυστυχώς, όταν γύρισα και είδα τα αποσπάσματα δεν με αναγνώρισα ούτε εγώ η ίδια. Γιατί η Αγγελική έχει μάθει να χαμογελάει, έχει μάθει να λύνει τα προβλήματα, όταν της δίνεται η ευκαιρία να τα λύσει.

Εκεί όταν έχεις να διαχειριστείς όλες αυτές τις συνθήκες και προσπαθείς να παλέψεις για την τροφή σου και για την ομάδα, αν δεν υπάρχει στήριξη, αυτό οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές, στις οποίες ούτε εγώ είμαι θετική. Δεν μπορούσα να με δω ούτε εγώ.

Θεωρώ όμως ότι έγινε και μια παρεξήγηση απέναντι στον κόσμο. Απ’ ότι είδα σε κάποια επεισόδια φαινόταν ότι στην κάμερα μιλούσα μόνο εγώ. Έβγαινα εγώ μπροστά. Ο κόσμος όμως δεν γνωρίζει ότι καθημερινά, πριν και μετά το αγώνισμα, η παραγωγή παίρνει συνεντεύξεις από όλους τους παίκτες. Η παραγωγή, που δεν την κατηγορώ, έβλεπε μια απομόνωση, οπότε προσπάθησε κι εκείνη να το δείξει στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - βόμβα: Οικειοθελής αποχώρηση από την ομάδα των "Διάσημων"! Η συμφωνία που την πετάει έξω από το ριάλιτι! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Έτσι, λοιπόν, πέρναγε στον κόσμο ότι μιλούσα εγώ μόνη μου και έλεγα καθαρά για την ψυχολογία, ωστόσο, απαντούσα στις ερωτήσεις της παραγωγής. Όπως είπε και η Δαλάκα, σε ένα από τα επεισόδια, «το 90% εδώ μέσα είναι ψυχολογία και το 10% ικανότητες». Αυτό προσπαθούσα να πω στον κόσμο. Δεν είναι οι ικανότητες, είναι η ψυχολογία. Αν έχεις καλή ψυχολογία, τα καταφέρνεις όλα.

Πηγή:youweekly

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share