Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει απόψε στο αγώνισμα! Το έπαθλο που θα δοθεί για πρώτη φορά φέτος

14 Φεβρουαρίου 2018 11:59
Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει απόψε στο αγώνισμα! Το έπαθλο που θα δοθεί για πρώτη φορά φέτος

Μπορεί όλα να κυμαίνονται γύρω από την σημερινή αποχώρηση και τις υποψηφιότητες της Μαρίνας και της Ντάρια από τους Μαχητές, που δεν τις περίμενε κανείς, όμως απόψε έχουμε και αγωνιστικό... ζήτημα!

Το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει από το πρωί την άποψή του (Προσοχή όχι διαρροή) για την σημερινή αποχώρηση - βόμβα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) καθώς και σας έχει βάλει στην διαδικασία να ψηφίσετε εσείς οι ίδιοι ποια παίκτρια εκ των Ροδάνθη, Μαρίνα και Ντάρια θέλετε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)!

Εκτός από από ψηφοφορία απόψε έχουμε και ένα μοναδικό έπαθλο, πρώτη φορά για φέτος! Αυτό πιθανότατα θα είναι εκείνη της επικοινωνίας, κάτι που φαίνεται να λέει και ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Τα τηλέφωνα "μίλησαν"! Η νύχτα με τον γιατρό στο ΚΑΤ και το ψέμα...

Δείτε το παρακάτω:

Και πάμε τώρα στο παρασκήνιο του Athensmagazine.gr: Ποια ομάδα θα έχει την ευκαιρία απόψε να επικοινωνήσει με τους δικούς της ανθρώπους; Μαχητές ή Διάσημοι; Σήμερα πρόκειται για ένα αγώνισμα και κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα και την δύναμη, ενώ οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν πως το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα... ανατρεπτικό!

Με την πρώτη ματιά φαίνεται πως οι Μαχητές έχουν το πάνω χέρι όμως η ψυχολογία είναι με το μέρος των Διασήμων καθώς και η ψυχολογία, αφού στους Μαχητές επικρατεί εμφύλιος! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας; Υπομονή λίγες ώρες μέχρι την σίγουρη διαρροή του Athensmagazine.gr! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό θα πει... marketing: Η διαφήμιση γραφείου τελετών από την Θεσσαλονίκη που κάνει πάταγο! (video)

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή επάθλου, σκορ αλλά και την παίκτρια που θα αποχωρήσει!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share