Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η ξινίλα της Μελίνας, η κλίκα των Μαχητών, η κουτρουβάλα της Σπυροπούλου και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση! (video)

14 Φεβρουαρίου 2018 08:16
Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η ξινίλα της Μελίνας, η κλίκα των Μαχητών, η κουτρουβάλα της Σπυροπούλου και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση! (video)

Οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο περνάνε και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν.

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα σας παρουσιάζει τα highlights της Τρίτης! Ποια ομάδα κέρδισε ποιοι μάλωσαν μεταξύ τους και... όλα τα ευτράπελα.

Αυτά που βλέπουμε στο αποψινό παιχνίδι δεν έχουν προηγούμενο.

Η Μελίνα κάνει τρομερές προσπάθειες πρώτον να γίνει η πιο αντιπαθητική παίκτρια στο φετινό Survivor και δεύτερον να δηλητηριάσει όλους τους συμπαίκτες της.

Η κοπέλα έκανε το απίστευτο για μια κούπα ρύζι έβαλε στην κατσαρόλα δυο χούφτες αλάτι. Το έκανε το φαγητό λύσσα τόσο που δεν τρωγόταν και μετά βγήκε στην κάμερα και την είπε στους συμπαίκτες της υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να της πουν και ευχαριστώ γιατί τους έδωσε ενέργεια. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο του Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Η τιτατονομαχία της ημέρας για σήμερα ήταν ο αγώνας Ροδάνθης - Σπυροπούλου!

Ήταν η μητέρα των μαχών! Η βασίλισσα του Survivor όμως, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν τα κατάφερε τελικά και η Ροδάνθη η πιο αργή παίκτρια χάρισε τους μαχητές την δεύτερη νίκη τους.

Το πρόβλημα της Κωνσταντίνας είναι ότι πριν ξεκινήσει καν το παιχνίδι αντιμετωπίζει με τρόμο την κάθε πρόκληση κι αυτό φάνηκε κι απόψε. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Η Ζωή είναι από τις παίκτριες που μιλά ελάχιστα μέσα στο παιχνίδι αλλά φαίνεται ότι μάζευε πολλά μέσα και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να τα πει χύμα.

Τους έδωσε όλους στεγνά και χωρίς να χαριστεί σε κανέναν! Είπε συγκεκριμένα ότι οι Μαχητές δεν είναι ομάδα και ότι κρύβονται μέσα κλίκες που ενδιαφέρονται μόνο για την προσωπική τους προβολή. Δείτε στο βίντεο του Athensmagazine.gr ποιους έβαλε μέσα σε αυτή την κλίκα η Ζωή και θα καταλάβετε πολλά για το παιχνίδι:

Δεν το πήγε καλά από την αρχή και όσο πάει το κάνει και χειρότερο!

Η Μελίνα έχει κερδίσει και με διαφορά μάλιστα τον τίτλο της πιο αντιπαθητικής παίκτριας του Survivor και συνεχίζει με τις κινήσεις και τα λόγια της κρατά την κορονίτσα της αυτή ψηλά στο κεφάλι!

Αυτή όμως η γκριμάτσα την ώρα που έκραζε την Μαρίνα επειδή μετέφερε κάτι που της είπε ο Ηλίας στον Νικόλα θα εξόργισε τους πάντες! Δείτε το τέλος του βίντεο και θα καταλάβετε! Η ειρωνεία και η αλαζονεία δεν κρύβονται! Απλά δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου;

Το Athensmagazine.gr πιστό στο ραντεβού του και σήμερα σας έδωσε την διαρροή!

Τα ρεπορτάζ μας πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς!

Επιπλέον κάθε είδηση διπλοτσεκάρεται πριν... γραφτεί!

Ακόμα μια επιβεβαίωση σήμερα για τo Υοuweekly.gr καθώς όπως σας γράψαμε νωρίτερα υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδαμάδα από την ομάδα των μαχητών είναι η Ροδάνθη, η Μαρίνα και η Ντάρια!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share