Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 2 - διαρροή (Vol.2): Έχουμε τους υποψήφιους για αποχώρηση! Παίκτης - έκπληξη...

13 Φεβρουαρίου 2018 22:57
Survivor 2 - διαρροή (Vol.2): Έχουμε τους υποψήφιους για αποχώρηση! Παίκτης - έκπληξη...

Πρώτοι σας αποκαλύψαμε ότι το σημερινό παιχνίδι το κερδίζουν οι Διάσημοι άρα είναι αυτοί που θα κοιμηθούν ήσυχα το βράδυ έχοντας πάρει την ασυλία.

Τώρα το Athens Magazine επανέρχεται με μια δεύτερη διαρροή στην διάρκεια του παιχνιδιού και θα σας αποκαλυψουμε πoιοι είναι οι παίκτες που ψηφίστηκαν από την ομάδα τους για αποχώρηση. θα διαπιστώσετε ότι ανάμεσα στους παίκτες υπάρχει και μια πολύ σοβαρή έκπληξη που σίγουρα δεν την περιμένει κανείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Η Μελίνα "δηλητηρίασε" τους συμπαίκτες της για να πάει τελικό! Τους έβρισε κι από πάνω... (Βίντεο)

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Μαχητές είναι τρεις γυναίκες!

Η μια είναι η Ροδάνθη που φυσικά όλοι περιμέναμε, η δεύτερη παίκτρια προς αποχώρηση είναι η Μαρίνα - φαίνεται πως κάποιοι μέσα στο Survivor προφανώς μπαίνουν στο Twitter και τρίτος παίκτης προς αποχώρηση - και αυτή είναι η έκπληξη - είναι η Ντάρια μια εξαιρετικά δυνατή παίκτρια, ίσως η δυνατότερη από την ομάδα των Μαχητών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την σημερινή ασυλία!

Μόνο αυτό το γεγονός μας δημιουργεί μια αμφιβολία για την συγκεκριμένη πληροφόρηση που σας δίνουμε για αυτό και μόνο κρατάμε και μια μικρή επιφύλαξη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share