Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - αποκάλυψη! Ο Βασάλος έδωσε στεγνά την παραγωγή: "Μας απαγόρευαν να..."

13 Φεβρουαρίου 2018 19:46
Survivor - αποκάλυψη! Ο Βασάλος έδωσε στεγνά την παραγωγή:

Στο πλατό του Survivor Panorama σήμερα έγινε της αποκαλύψεως!

Με αφορμή το περιστατικό του ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη στον στίβο μάχης με την Ζωή από τους Μαχητές προσπαθεί να της πιάσει την κουβέντα και της μιλάει οι πρώην παίκτες του Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Λάουρα Νάργες αποκάλυψαν το βέτο που τους είχε ασκήσει πέρυσι η παραγωγή του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε την Έφη Πίκουλα; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα (Photos)

"Θυμάμαι μας έλεγε πέρυσι η Σόφη ότι το έκανε συνέχεια και η Κολιδά. Και η Σόφη ήταν σε μια κατάσταση ότι “πρέπει να συγκεντρωθώ τώρα”. Μίλαγε, ενώ δεν επιτρεπόταν αυτό γιατί είναι χωριστές οι δύο ομάδες, αλλά ξεχνιέσαι. Είναι η μία πλευρά που θέλει να σπάσει τον πάγο και η άλλη πλευρά που λειτουργεί με το “χρειάζομαι τη συγκέντρωσή μου αυτή τη στιγμή” και έτσι μάλλον λειτουργεί και η Ζωή», είπε η Λάουρα Νάργες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: DWTS - Παρασκήνιο: Ο χαμός με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Τα νεύρα, τα ντιβιλίκια, τα καλάμια και οι συμπεριφορές που δεν περίμενε κανείς!

«Όντως δεν επιτρεπόταν να μιλάτε μεταξύ σας;», ρώτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Και στον πάγκο που καθόμασταν δίπλα δίπλα απαγορευόταν να πιάσουμε συζήτηση ή έστω και μια ερώτηση να κάνουμε στην αντίπαλη ομάδα"

Πηγή:Youweekly

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share