Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Ο καβγάς των Μαχητών, η προσβολή του Νίκου Θωμά και η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα! Όσα είδαμε χθες... (video)

13 Φεβρουαρίου 2018 08:05
Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Ο καβγάς των Μαχητών, η προσβολή του Νίκου Θωμά και η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα! Όσα είδαμε χθες... (video)

Οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο περνάνε και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν.

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα σας παρουσιάζει τα highlights της Δευτέρας! Ποια ομάδα κέρδισε ποιοι μάλωσαν μεταξύ τους και... όλα τα ευτράπελα.

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τους Μαχητές πως αισθάνονται που κοιμήθηκαν σε κρεβάτι μετά το έπαθλο που κέρδισαν.

Ρώτησε πρώτα την Μαρίνα η οποία τον κοιτούσε χαμογελαστή αλλά ο παρουσιαστής δεν πρόεβλεψε την απάντηση της.

"Μαρίνα γελάς γατί χαίρεσαι που με είδες;" της είπε ο Σάκης, και εκείνη με χαριτωμένο ύφος του λέει "Όχι δεν χαμογελάω γι αυτό που σε είδα δηλαδή χαμογελάω μόνο επειδή κοιμήθηκα σε κρεβάτι!" με τον παρουσιαστή να έρχεται σε αμηχανία και να της λέει "πες το έστω και ψέματα για να χαρούμε!" Δείτε το λεκτικό τους παιχνίδι στο βίντεο που ακολουθεί:

Από την περασμένη εβδομάδα έχουμε δει πως η Μελίνα και οι Μαχητές γενικότερα έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ροδάνθη κατηγορώντας την ότι είναι τεμπέλα και πως κάνει ψεύτικα την κουτσή για να μην παίζει στα αγωνίσματα.

Σήμερα η Ροδάνθη ζήτησε να παίξει στο αγώνισμα για το έπαθλο και η Μελίνα με το γνωστό της ύφος της είπε "Όλες τις ημέρες καθόσουν και μας έλεγες ότι δεν μπορείς να παίξεις για να μη τραυματιστείς και τώρα μας λες ότι θα τρέξεις ολόκληρο στίβο για να κερδίσεις; Εγώ λέω να μείνεις εκτός."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με ισχυρές καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις! - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Ο Νικόλας Αγόρου μόλις είδε ότι η ένταση ανέβηκε είπε "Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε και να χρονοτριβούμε, Ροδάνθη καλύτερα να μείνεις εκτός να μην ανοίξουν τα ράμματα" με το νεαρό κορίτσι να μην απαντάει ξανά και να κάθετε στον πάγκο! Δείτε το παρακάτω βίντεο:

H θεά ξαναχτύπησε!

Ένας από τους λόγους που πήγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παιχνίδι είναι και για να χάσει κιλά! Πολύς ντόρος είχε γίνει μάλιστα στις αρχές γι αυτή την δήλωσή της. Με το κλασικό της χιούμορ λοιπόν η παρουσιάστρια σήμερα είπε στον Σάκη πως η όρεξή της από το κλίμα που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο της έχει κοπεί!

Μάλιστα αποκάλυψε πως πολλές φορές τυχαίνει να δώσει το φαγητό της στους συμπαίκτες της γιατί δεν θέλει να το φάει! Α ρε θεά... θα βγεις μισή από εκεί πέρα και δεν θα σε αναγνωρίζουμε... στιλάκι θα γίνεις! Δείτε τις ατάκες της στο παρακάτω:

Το Athensmagazine.gr πιστό στο ραντεβού του και σήμερα σας έδωσε την διαρροή!

Τα ρεπορτάζ μας πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς!

Επιπλέον κάθε είδηση διπλοτσεκάρεται πριν... γραφτεί! Από την αρχή των highlights λοιπόν σας είχαμε ενημερώσει πως θα κερδίσουν οι Διάσημοι! Το σκορ είχαμε γράψει ότι θα είναι 10-8! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Καλά πως είπε κάτι τέτοιο ρε παιδιά;

Ο Νίκος Θωμάς σήμερα πέταξε ατάκα που δεν έπρεπε κι εμείς πρέπει να το παραδεχτούμε! Αφού η ομάδα του έχασε από τους Διάσημους όταν ο Σάκης Τανιμανίδης γύρισε και τον ρώτησε τι νομίζει ότι έφταιξε εκείνος είπε κάτι πολύ κακό.

Συγκεκριμένα είπε τους Διάσημους χελώνες και τους Μαχητές λαγούς και πως δεν γίνεται να χάνουν από εκείνους! Άφωνοι οι Διάσημοι τον κοιτούσαν καλά καλά... Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Το Athensmagazine.gr πιστό στο ραντεβού του και σήμερα σας έδωσε την διαρροή!

Τα ρεπορτάζ μας πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς!

Επιπλέον κάθε είδηση διπλοτσεκάρεται πριν... γραφτεί! Από την αρχή των highlights λοιπόν σας είχαμε ενημερώσει πως το πρώτο αγώνισμα θα κερδίσουν οι Διάσημοι! Το σκορ είχαμε γράψει ότι θα είναι 10-8! Έτσι κι έγινε!

Το δεύτερο αγώνισμα τώρα σας είχαμε γράψει πως θα κερδίσουν οι Μαχητές! Έτσι κι έγινε κι αυτό..Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share