Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού! Διάσημοι ή Μαχητές;

12 Φεβρουαρίου 2018 11:10
Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού! Διάσημοι ή Μαχητές;

Το Survivor επέστρεψε χτες στην καθημερινότητά μας, με τους Μαχητές να καταφέρουν να παίρνουν την εκδίκησή τους από τους Διασήμους και την βαριά ήττα της Τετάρτης με 10-1, παρά την αντεπίθεση των τελευταίων!

Έτσι οι Μαχητές κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πολύτιμο έπαθλο των κρεβατιών που θα τους κάνει να απολαύσουν μια μαγευτική εβδομάδα στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και τις διαρροές από τις καθημερινές μονομαχίες των δύο αντιπάλων! Έτσι λοιπόν θα κάνει και σήμερα!

Ήδη στο παιχνίδι έχουν αρχίσει να σχηματίζονται οι πρώτες κλίκες, κυρίως στην ομάδα των Μαχητών, κάτι που δείχνει πως τους επηρεάζει και στο αγωνιστικό κομμάτι! Από τις πλέον αντιπαθητικές παίκτριες δείχνει να είναι η Μελίνα, με την Κύπρια παίκτρια να βρίσκεται για τα καλά στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Ποιοι θα πάρετε μέχρι 2.508 ευρώ τις επόμενες ημέρες;

To Athensmagazine.gr μάλιστα συγκέντρωσε τις πιο επικές ατάκες και σας τις παρουσιάζει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: 77χρονη δωροδόκησε με 15.000 ευρώ Αστυνομικό για να της "κόψει" 10 χρόνια από την ταυτότητα!

Πάμε όμως στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι! Σήμερα λοιπόν έχουμε έπαθλο φαγητού με τις δύο ομάδες να δίνουν τη δική τους μάχη για την επιβίωσης! Οι Μαχητές έχουν παραμείνει για πολλές μέρες νηστικοί και σήμερα επιβάλλεται να κάνουν την μεγάλη αντεπίθεση! Δεν γίνεται αλλιώς! Απέναντί τους θα βρει την διψασμένη ομάδα των Διασήμων ή οποία για ακόμα ένα παιχνίδι χτες απέδειξε πως δεν τα παρατάει όπως και να έρθουν τα πράγματα! Το παιχνίδι τελειώνει στις 10 νίκες και αυτό το έχουν βάλει για τα καλά στο μυαλό τους!

Θα τα καταφέρουν: Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr αλλά και το τρέιλερ που έχουμε στα χέρια μας από τον ΣΚΑΙ, το σημερινό αγώνισμα αποτελεί ξεκάθαρα θέμα ταχύτητας και στόχου! Όπως ακούμε τον Σάκη Τανιμανίδη να λέει σε κάποια στιγμή η σημερινή μάχη έχει ξεκάθαρο φαβορί και ο νικητής μάλλον θα είναι με άνετη διαφορά! Οι αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως απόψε οι Διάσημοι κάνουν το... break και παίρνουν τη νίκη! Κάτι που όπως φαίνεται και από το ξέσπασμα της Κατερίνας Δαλάκα θα επηρεάσει αρνητικά τους Μαχητές, αφού θα αρχίζουν να κατηγορούν τους αντιπάλους τους για την ήττα τους!

Προς το παρόν το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα! Προσοχή όμως, το παραπάνω συμπέρασμα δεν αποτελεί διαρροή αλλά οι πρώτες μας εκτιμήσεις!

Υ.Γ: Το Athensmagazine.gr οπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα θα σας έχει σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 με το σκορ και τον νικητή του σημερινού αγωνίσματος!

Δείτε το τρείλερ του σημερινού επεισοδίου;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share