Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: Νέα αλλαγή ώρας στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ! Έξαλλος ο Ατσούν αποφάσισε να...

8 Φεβρουαρίου 2018 15:40
Survivor: Νέα αλλαγή ώρας στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ! Έξαλλος ο Ατσούν αποφάσισε να...

Δεν βγήκαν σε καλό οι αλλαγές που αποφάσισε να κάνει η νέα διοίκηση του ΣΚΑΪ στην ώρα μετάδοσης του Survivor, γεγονός που δυσαρέστησε πολύ τον Τούρκο παραγωγό.

Η Acun Medya από την αρχή είχε τις επιφυλάξεις της για τη μικρή αυτή αλλαγή στην έναρξη των επεισοδίων, τα οποία είδαμε να ξεκινούν ένα τέταρτο νωρίτερα από το συνηθισμένο, δηλαδή στις 20:45!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος ο Θοδωρής Κολυδάς από το Mega: «Δεν υπήρχε η δυνατότητα να σας αποχαιρετίσω ζωντανά…»

Ωστόσο, τη δέχτηκε προκειμένου να εξακριβωθεί αν κάτι τέτοιο θα έκανε καλό στη συνολική τηλεθέαση του παιχνιδιού.

Η αλλαγή έλαβε χώρα αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, καθώς ο μέσος όρος τηλεθέασης του Survivor έπεσε κι άλλο, καθώς το πρόγραμμα ολοκληρωνόταν πριν τις 12:00.

Έτσι, από το βράδυ της Τετάρτης παρατηρήσαμε πως το νέο επεισόδιο ξεκίνησε στις 10 παρά και όχι στις 9:15 όπως είχε συμβεί τα δύο προηγούμενα βράδια και όπως είχε προαναγγείλει ο ΣΚΑΪ σε επίσημη ανακοίνωσή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Έκτακτη τοποθέτηση της Αστυνομίας για τους... δολοφόνους της Ειρήνης Λαγούδη!

Πλέον, η τουρκική εταιρεία ζήτησε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων να ολοκληρώνεται μερικά λεπτά πριν τις 21:00 ώστε το Survivor να ξεκινά την ώρα που όλοι είχαμε συνηθίσει.

Οι αλλαγές του ΣΚΑΪ ακυρώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ ο Acun σπεύδει στον Άγιο Δομήνικο για να δει πώς μπορεί να κάνει το παιχνίδι λίγο πιο ενδιαφέρον…

Πηγή: dailymedia.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share