Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή: Η απουσία "βόμβα" και ο μεγάλος νικητής του σημερινού αγωνίσματος! Διάσημοι ή Μαχητές κερδίζουν απόψε;

7 Φεβρουαρίου 2018 12:50
Survivor διαρροή: Η απουσία

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη κιόλας μέρα του Survivor σας μεταφέρει όλοι το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Χτες από τις 10:00 το πρωί ήμασταν το μόνο site που σας είχαμε μεταφέρει την επικράτηση των Μαχητών στην ασυλία και την υποψηφιότητα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, την ίδια ώρα που τα περισσότερα sites δίσταζαν να δώσουν ονόματα! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Σήμερα από το πρωί σας έχουμε ενημερώσει για την παίκτρια που έχει ήδη αποχωρήσει (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) από το παιχνίδι και θα το δούμε στο τέλος του σημερινού επεισοδίου και τώρα θα σας αποκαλύψουμε ποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσουν στο σημερινό έπαθλο το οποίο είναι πιθανότατα φαγητού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε βόμβα: Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μόλις χώρισε!

Να ξεκινήσουμε αρχικά από την αποκάλυψη πως σήμερα, πιθανότα μια από τις δύο ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του... "ηγέτη" της! Φυσικά και αναφερόμαστε στους Διασήμους και στον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος τραυματίστηκε χτες και στο σημερινό τρέιλερ των βλέπουμε να κάθεται στην άρκη του πάγκου φορόντας μάλιστα μπλούζα! Αυτό δεν είναι κάποιοα πληροφορία μας, παρά μόνο συμπέρασμα από το σημερινό τρέιλερ!

Η απουσία αυτή φαίνεται πως είναι αρκετή για να χάσουν το έπαθλο σήμερα οι Διάσημοι, αφού θα στερηθούν δεδομένες νίκες που θα είχαν! Οι Μαχητές φαίνεται πως δεν θα επηρεαστούν από το αρνητικό κλίμα που επικρατεί τελευταία στην ομάδα και θα δώσουν συνέχεια στις νίκες τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι; Κωνσταντίνα, Κατερίνα ή Ελένη;

Το σημερινό αγώνισμα χρειάζεται κυρίως ταχύτητα αλλά και στόχο, με το τελευταίο να έχει αποδειχθεί πως είναι το μεγάλο πρόβλημα των Μαχητών! Θα καταφέρουν να επικρατήσουν όμως; Οι πληροφορίες μας, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται και δεν πρόκειται για διαρροή λένε πως ναι αλλά σίγουρα θα γνωρίζουμε με την βραδινή διαρροή που σας εξασφαλίζει καθημερινά το Athensmagazine.gr! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ: Από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ αλλά και έπαθλο του σημερινού επεισοδίου!

Απολαύστε το τρέιλερ:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share