Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 2 - spoiler: Αγωνίζεται ή όχι στο σημερινό αγώνισμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Αποκαλυπτικά πλάνα! (video)

4 Φεβρουαρίου 2018 14:46
Survivor 2 - spoiler: Αγωνίζεται ή όχι στο σημερινό αγώνισμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Αποκαλυπτικά πλάνα! (video)

Άλλο ένα αγώνισμα επάθλου έρχεται στο Survivor και όπως θα δούμε σήμερα, οι ισορροπίες και στις δύο ομάδες θα αλλάξει αρκετά.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες είδαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι ως τελευταία επιλογή της ομάδας της στο να αγωνιστεί! Μάλιστα, στο τελευταίο αγώνισμα δεν έπαιξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την άφησαν εκτός.

Η αλήθεια είναι πως τόσο η αφαγία, όσο και ο ψυχολογικός παράγοντας έχουν εξαντλήσει την παρουσιάστρια. Όπως σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr, είχε και ένα λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο σίγουρα θα την δυσκολέψει στο αγώνισμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Cushioning: H νέα μόδα στις σχέσεις που θα "κλείσει" σπίτια!

Σήμερα, όμως, οι συμπαίκτες της θα την βάλουν να αγωνιστεί;

Όπως θα δείτε στα πλάνα, αν και ο συγκεκριμένος στίβος μάχης είναι πολύ κουραστικός και απαιτητικός, θα παίξει κανονικά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο: Αυτό το όνομα θα δώσουν στον γιο τους ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη! Ποιοι θα είναι οι νονοί;

Βέβαια θα δούμε ότι ζορίζεται πολύ ωστόσο θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βγάλει την ομάδα της ασπροπρόσωπη.

Το Youweekly.gr σας αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες που έχει στην κατοχή του για το σημερινό αγώνισμα και για το ποια ομάδα θα κερδίσει (Δείτε εδώ την διαρροή) - Δείτε τα πλάνα με τον αγώνα της Κωνσταντινας στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share