Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει απόψε στο αγώνισμα και ο "εμφύλιος"!

4 Φεβρουαρίου 2018 12:33
Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει απόψε στο αγώνισμα και ο

Μετά από τρεις μέρες το Survivor επιστρέφει στην καθημερινότητά μας και μαζί η... εγκυρότητα του Athensmagazine.gr!

Από την πρώτη κιόλας μέρα του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης και μετά την περσινή απόλυτη επιτυχία μας, το Athensmagazine.gr σας εξασφαλίζει σίγουρες διαρροές από τα αγωνίσματα που μάχονται καθημερινώς διάσημοι και μαχητές καθώς και πλούσιο παρασκήνιο από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου!

Σήμερα λοιπόν, πρώτη μέρα μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Κοκαλίτσα για την ομάδα των Μαχητών, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με το έπαθλο πιθανότατα να μην είναι φαγητό αλλά... πολυτέλειας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Αν δείτε κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου σας λεφτά, μην πλησιάσετε!

Την περασμένη εβδομάδα οι Μαχητές κέρδισαν τα στρώματα και τα μαξιλάρια και σήμερα το έπαθλο θα είναι κάτι αντίστοιχο!

Ποιος κερδίζει στο σημερινό αγώνισμα; Θα καταφέρουν οι διάσημοι να πετύχουν την τρίτη σερί νίκη τους οι μαχητές θα κάνουν το... break! Οι μαχητές οι οποίοι είναι στην δύσκολη θέση να διαχειριστούν και έναν εμφύλιο που έχει ξεσπάσει, καθώς όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που μας έχει δώσει ο ΣΚΑΙ, ο Νικόλας Αγόροι βρίσκεται στο επίκεντρο ως ένας νέος.... Γιώργος Αγγελόπουλος λόγω... αρχηγικών τάσεων!

Να περάσουμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι! Εκεί που, για ακόμα μια μέρα, έχουμε ένα αγώνισμα που θα κριθεί κυρίως στην ταχύτητα, στην δύναμη και στον στόχο! Στα δύο πρώτα οι Μαχητές είναι καλύτεροι, αλλά στον στόχο οι διάσημοι έχουν αβαντάζ, καθώς ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν έχουν φτάσει τελευταίοι στον τερματισμό και έχουν καταφέρει να κερδίσουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Βόμβα: Ο Θοδωρής Θεωδορόπουλος έκανε σχέση στον Άγιο Δομίνικο με την...

Όσο για σήμερα, οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο μεταφέρουν πως οι Διάσημοι θα καταφέρουν να κάνουν το 3 στα 3 ωστόσο η είδηση αυτή μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη αφού δεν αποτελεί την διαρροή μας για σήμερα!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ: To Athensmagazine.gr λίγο μετά τις 21:00, όπως κάθε βράδυ, θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με το νικητή της ημέρας, το σκορ αλλά και το έπαθλο! Μέχρι τότε απολαύστε το σημερινό τρέιλερ:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share