Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Η άγνωστη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με παίκτη του Dancing With The Stars...

31 Ιανουαρίου 2018 18:13
Survivor 2: Η άγνωστη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με παίκτη του Dancing With The Stars...

Πέρασαν μόλις δύο εβδομάδες από τη μέρα που ξεκίνησε ο στίβος της επιβίωσης για τους νέους παίκτες, ωστόσο οι συγκρίσεις και οι παραλληλισμοί με το περσινό «Survivor» έχουν ξεκινήσει προ πολλού.

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ, οι συμμαχίες και οι κλίκες έχουν αρχίσει να σχηματίζονται ξανά από την αρχή, ωστόσο ανάμεσα στα –πολλά– σέξι κορμιά στους «Διάσημους» και στους «Μαχητές» ένα ξεχωρίζει και διεκδικεί την πρώτη θέση. Η Κατερίνα Δαλάκα, μαθημένη στον στίβο από τα παιδικά της χρόνια, ετοιμάζεται να κατακτήσει ένα ακόμα χρυσό, αυτό στον Άγιο Δομίνικο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία βόμβα για το DWTS: Ζευγάρι έκλεψε έτοιμη χορογραφία! Αποδεικτικά βίντεο

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τη χαρακτήρισαν ως έναν θηλυκό Ντάνο και ετοιμάζονται από τώρα να τη δουν στον τελικό τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ωστόσο είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε για το φαβορί του Survivor 2 και σήμερα στο Youweekly.gr θα σας αποκαλύψουμε την άγνωστη σχέση της Κατερίνας με παίκτη του Dancing With The Stars και συγκεκριμένα...

.... με τον παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η στρατιωτική δίαιτα που θα σας κάνει να χάσετε 5 κιλά σε 3 ημέρες!

Όπως μας αποκάλυψε ο προπονητής της, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η Κατερίνα προπονείται μαζί με τον Μιχάλη και οι δύο τους έκαναν πολύ παρέα και εκτός γηπέδων! Ο παραολυμπιονίκης την παρακολουθεί ανελλιπώς στο ριάλιτι επιβίωσης και την στηρίζει φανατικά!

Πηγή; Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share