Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2- Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου!

28 Ιανουαρίου 2018 22:01
Survivor 2- Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου!

Όπως κάθε φορά το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας αποκαλύψει τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο του Survivor!Όπως σας λέμε κάθε φορά έτσι θα σας πούμε και σήμερα πως για τις συγκεκριμένες διαρροές των επεισοδίων του Survivor επιστρατεύονται όλες οι γνωριμίες μας και πάντα υπάρχει το ρίσκο στο να πέσουμε έξω. Μέχρι στιγμής το Youweekly.gr έχει δείξει την εγκυρότητά του σε αυτό το κομμάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Έσκασε τώρα! Αυτή είναι η ημερομηνία γάμου Μπόμπα - Τανιμανίδη! Όλες οι λεπτομέρειες!

Και πάμε στο θέμα μας....

Ο σημερινός αγώνας είναι αρκετά απαιτητικός και για τις δύο ομάδες καθώς οι Διάσημοι θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να κερδίσουν τους Μαχητές όμως η πορεία του παιχνιδιού μέχρι τώρα έχει αποδείξει το αντίθετο.

Θα καταφέρουν τελικά οι Διάσημοι να κερδίσουν;

'Οπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι σημερινοί νικητές για το αγώνισμα επάθλου είναι... οι Μαχητές! Η διαφορά θα είναι μεγάλη και οι Μαχητες για άλλη μια φορά θα καταφέρουν να κερδίσουν τους Διάσημους και να απολαύσουν το έπαθλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια μιλάει πρώτη φορά για το κλίμα στον ΑΝΤ1! «Έβλεπα άλλον άνθρωπο στο καμαρίνι κι άλλον στο πλατό στην εκπομπή με...»

Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με νέα έκτακτη διαρροή! Μέχρι τώρα να περνάτε καλά!

Πηγή:youweekly

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share