Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 2 - Κατερίνα Δαλάκα: Το κορμί που θα φέρει σίγουρες νίκες στους διάσημους!

22 Ιανουαρίου 2018 20:09
Survivor 2 - Κατερίνα Δαλάκα: Το κορμί που θα φέρει σίγουρες νίκες στους διάσημους!

H 25χρονη Κατερίνα πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400μ μετ’εμποδίων, κατάγεται από την Κατερίνη και μεγάλωσε σε αθλητική οικογένεια με γονείς γυμναστές και ιδιοκτήτες σχολής τάε κβον ντο.

Γεννημένη στις 20 Αυγούστου του 1992 στο Μόναχο, πήγε μέχρι την Α’ Δημοτικού στο σχολείο και μετά την κέρδισε… ο ελληνικός στίβος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Νέο πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ της εκπομπής ΕΔΩ!

Από μικρή λόγω του επαγγέλματος των γονιών της, ασχολήθηκε με το τάε κβον ντο όπου μαζί με πολλές διακρίσεις κατέκτησε και την μαύρη ζώνη.

Στο δημοτικό σχολείο επιλέχθηκε στα ταλέντα του στίβου και μετά από δύο χρόνια αποχής και παράλληλες προπονήσεις στίβου αλλά και τάε κβον ντο κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στα 2 όπου τελικά την κέρδισε ο στίβος!

Από μικρές κατηγορίες άρχισε να διακρίνεται στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και έχει αγωνιστεί και κερδίσει μετάλλια στα 100μ., στο Έπταθλο, στα 100μ. ΕΜΠ και στα 400μ. ΕΜΠ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει στο σημερινό αγώνισμα; Το έντονο κλίμα στην ομάδα των Μαχητών, η παίκτρια που μένει εκτός! (video)

Πηγή:youweekly

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share