Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλά ανοιχτά για το σeξ στο Survivor! Η αποκάλυψη για τις εντάσεις μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης! (βίντεο)

9 Νοεμβρίου 2017 12:53
Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλά ανοιχτά για το σeξ στο Survivor! Η αποκάλυψη για τις εντάσεις μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης! (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor, αποκαλύπτοντας διάφορες άγνωστες λεπτομέρειες από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκε από την φυλακή ο Δημήτρης Κουφοντίνας! Θα πάθετε πλάκα με την εμφάνισή του, 15 χρόνια μετά την σύλληψή του! (photo+video)

«Στα τροπικά κλίματα υπάρχουν πολικές αρκούδες, αλλά μας το κρύβουν. Έχει περάσει κάνα πεντάμηνο, πόσο είναι! Όταν ξυπνήσω το πρωί, πηγαίνω από το ψυγείο και καταλαβαίνω ότι είναι μία πολύ ωραία εφεύρεση. Πολλές φορές όταν τρώω αναλογίζομαι τις στιγμές εκεί πέρα. Πείνασα πολύ, αλλά εκτιμάς αλλιώς τα πράγματα πλέον. Μου έχει τύχει να ξυπνάω και να κοιτάζω δεξιά αριστερά για κάποια κάμερα. Είναι λίγο εφιαλτικό αυτό, αλλά το είχα υπολογίσει ότι θα μου συμβεί αυτό!» ενώ, αναφορικά με το αν έγινε σεξ στο παιχνίδι, απάντησε:

«Μερικές φορές άμα λείπει πολύ η πρωτεΐνη από τον οργανισμό, παθαίνει ένα σοκ ο οργανισμός όταν φάει λίγο κρέας! Εκτείνεται… Ορθώνεσαι! Στυλώνεσαι, πώς αλλιώς να στο πω; Στην επιστροφή μου ήμουν πολύ εγκρατής. Μας είχε λείψει η ζάχαρη. Με το κρέας έκανα κάποια κατάχρηση, είχα βρεθεί και σε ένα μπάρμπεκιου πάρτι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Εφιαλτικές στιγμές για αυτά τα 5 ζώδια! (video)

Δεν περίμενα όλο αυτό τον χαμό! Αλλά και να μην πήγαινε καλά, θα ξαναπήγαινα, γιατί ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Και το υπενθύμιζα στα παιδιά, τους έλεγα να μη μαλώνουν για βλακείες, και εδώ ζούμε κάτι μοναδικό! Μια μοναδική συνθήκη, κι ας το ζήσουμε, γιατί δεν θα το ξαναζήσουμε!

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχω κρατήσει επαφή. Έχω επαφή με τον Μπο, την Παπαδοπούλου, τον Κοκκινάκη, τη Βαλαβάνη, με τον Χούτο έχουμε μιλήσει, και είναι άνθρωποι που θα γούσταρα να τους δω και έξω!» είπε, αποκαλύπτοντας τις εντάσεις που υπήρξαν στο παιχνίδι, αλλά και τις επαφές που έχουν κρατηθεί έξω από το παιχνίδι.

Δείτε όσα είπε στα βίντεο που ακολουθούν:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share