Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - βόμβα: Η μεγάλη κοροϊδία σε βάρος των τηλεθεατών! Το στημένο σκηνικό που μας το παρουσίασαν τελείως διαφορετικό για τα νούμερα τηλεθέασης!

6 Σεπτεμβρίου 2017 10:20
Survivor - βόμβα: Η μεγάλη κοροϊδία σε βάρος των τηλεθεατών! Το στημένο σκηνικό που μας το παρουσίασαν τελείως διαφορετικό για τα νούμερα τηλεθέασης!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τροχαίο που έγινε στο Survivor, που κόστισε την συμμετοχή της Ειρήνης Κολιδά, μιας και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να ραγίσει τα πλευρά της…

Μία αποκάλυψη έρχεται σήμερα στο φως μέσα από το youweekly.gr, με το κομμένο πλάνο που δεν είδε κανείς και τις στημένες αντιδράσεις. Για όσους δεν θυμούνται όταν συνέβη αυτό το συμβάν, ο Σάκης Τανιμανίδης, φώναξε τους διάσημους για να τους ανακοινώσει πως οι «Μαχητές» είχαν ένα ατύχημα. Εκείνοι σοκαρισμένοι στην είδηση τον κοιτούσαν και τον ρωτούσαν πως είναι τα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζει και βασιλεύει: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα ο Αλβανός έρωτας της Ρούλας Βροχοπούλου, Φρανκ! (video)


Το περιστατικό όμως δεν έγινε έτσι. Όταν συνέβη το τροχαίο, η παραγωγή πήγε στην καλύβα τον «Διάσημων» και τους το ανακοίνωσε και τους πήγε επιτόπου στο νοσοκομείο να τους δουν. Κάτι που δεν είδαμε ποτέ. Το γεγονός ότι στο συμβούλιο έγινε αυτή η ανακοίνωση είναι καθαρά για τις τηλεοπτικές αναγκες. Οι παίκτες γνώριζαν ήδη τι είχε γίνει και είχαν δει τα παιδιά στο νοσοκομείο.

Την αποκάλυψη αυτή, την έκανε ο Μπο μιλώντας στο περιοδικό You ο οποίος είπε: «Δόξα τω Θεώ, δεν χάσαμε κάποιον. Όταν ήρθαν και μας το είπαν στην καλύβα μας, είχαμε σοκαριστεί όλοι οι «Διάσημοι» και πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο να τους επισκεφθούμε. Εκεί ζυγίστηκα για πρώτη φορά. Έβλεπα την ζυγαριά και δεν την πίστευα.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται: Το πρώτο πάμφθηνο εκπτωτικό χωριό στο κέντρο της Αθήνας! Πότε θα ανοίξει τις πύλες του;

Διαβάστε την συνέχεια στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί…

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share