Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Όνομα «βόμβα» στο Survivor 2 - Η καλλονή που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο παιχνίδι!

14 Αυγούστου 2017 13:24
Όνομα «βόμβα» στο Survivor 2 - Η καλλονή που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο παιχνίδι!

Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε.

Ο σταθμός ΣΚΑΙ μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τα νούμερα τηλεθέασης να αγγίζουν μέχρι και το 85% αποφάσισε να συνεχίσει την επιτυχία αυτή και τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού, «Survivor 2».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μείναμε άφωνοι! Θυμάστε την Λίζα από το Λατρεμένοι μου γείτονες; Δείτε πως είναι σήμερα!

Για τον λόγο αυτό ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές των ιθυνόντων της παραγωγής για να «συγκεντρώσουν» και να δημιουργήσουν ακόμη δυο δυνατές ομάδες, σαν αυτές που είδαμε και στο Survivor 1.

Η μία από τις δυο αυτές ομάδες θα απαρτίζεται φυσικά από «Διάσημους» και το Youweekly.gr που ασχολήθηκε με το παιχνίδι και μέσα από έγκυρα ρεπορτάζ και πληροφορίες σας παρουσίαζε και σας ενημέρωνε για σκηνικά που συνέβαιναν στον Άγιο Δομίνικο και οι κάμερες δεν έδειξαν ποτέ, αυτή τη φορά σας έχει πληροφορία καυτή, φρέσκια.. που σπαρταράει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξάνδρα Τσόλκα: Ξεσπά για δεύτερη φορά η δημοσιογράφος: «Δεν υποχρέωσε κανείς να βλέπουν Μένιο...»

Σύμφωνα με πηγές του Youweekly.gr οι ιθύνοντες της παραγωγής γλυκοκοιτάζουν την Ελένη Χατζίδου και μάλιστα έκαναν μαζί της και μια πρώτη προσπάθεια να την προσεγγίσουν, η οποία δεν πήγε στο βρόντο καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η γνωστή τραγουδίστρια σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση και φαίνεται να έχει «ψηθεί».

Μάλιστα ο μάνατζερ της αρνήθηκε την συμμετοχή της σε αρπαχτή γνωστού μαγαζιού στην Καστοριά καθώς δεν θέλει να υπάρχει κάποια εκκρεμότητα στον αέρα ή κάτι που θα την περιορίσει σε περίπτωση που πει όντως το μεγάλο ναι.

Αν το πει πάντως, αυτό σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share