Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι έγινε στα κάστινγκ του Survivor και τον αντιπάθησαν όλοι οι παίκτες!

3 Αυγούστου 2017 10:28
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι έγινε στα κάστινγκ του Survivor και τον αντιπάθησαν όλοι οι παίκτες!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε την πιο αποκαλυπτική και συνάμα απολαυστική του συνέντευξη στην Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά και αποκάλυψε στο Down Town ποια είναι η γυναίκα που μπορεί να τον κερδίσει.

«Το πρώτο που κοιτάμε στη γυναίκα είναι η εμφάνιση, έτσι θα την προσελκύσεις και θα τη γνωρίσεις. Αυτό, όμως, είναι κάτι επιφανειακό και επιδερμικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ώπα: Το «καρφί» της Όλγας Φαρμάκη μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Μετά πρέπει να εμβαθύνουμε στην προσωπικότητα και όλο αυτό που σου προσφέρει η σχέση, όχι μόνο το σαρκικό αλλά και το εγκεφαλικό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Χιούμορ, αυθορμητισμός και παρορμητισμός είναι τα τρία στοιχεία που πρέπει να διαθέτει, γιατί εγώ είμαι ένας άνθρωπος που γενικά δεν εκδηλώνομαι και θέλω κάποιον να με τραβήξει. Δεν μπορεί να είμαστε ίδιοι χαρακτήρες, θα βαρεθούμε».

Γιατί τον αντιπάθησαν όλοι οι παίκτες του Survivor;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μερομήνια 2018: Τι καιρό θα κάνει τον φετινό χειμώνα; Πότε θα πέσουν τα πρώτα χιόνια; Θα ντυθεί στα λευκά και η Αθήνα;

«Στα κάστινγκ είχα μαζί μου τάπερ και με έβλεπαν οι παίκτες και έλεγαν «Πού πάει αυτός ρε»; Ανά τρεις ώρες εγώ τρώω και τα κάστινγκ διαρκούσαν πολύ, οπότε είχα μαζί μου το ταπεράκι -ρύζι, κοτόπουλο- και όλοι με είχαν παρεξηγήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δίαιτα express της Δέσποινας Βανδή! "Έτσι εξαφανίστηκε το λίπος από πάνω μου"

Εν τω μεταξύ ήμουν και άυπνος μια βδομάδα με τα μάτια μου κόκκινα, δεν μίλαγα… δεν με συμπάθησε κανένας! Όλοι αυτό μου είπαν».

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share