Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έβλεπα Survivor λόγω Κοκκινάκη γιατί…» - Ποιος γνωστός Έλληνας πολιτικός έκανε την δήλωση αυτή;

29 Ιουλίου 2017 17:15
«Έβλεπα Survivor λόγω Κοκκινάκη γιατί…» - Ποιος γνωστός Έλληνας πολιτικός έκανε την δήλωση αυτή;

Έδωσε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και την Σάσα Σταμάτη και δεν δίστασε να αναφερθεί και στο Survivor καθώς και στον πρώην συμπαίκτη του στο πόλο, Κώστα Κοκκινάκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O παραμυθένιος γάμος της Ρ. Θρασκιά και του Aν. Φωτόπουλου! Οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες από το μυστήριο, το τέλειο νυφικό και η πολυτελέστατη νυφική σουίτα (Photos)

Ο λόγος για τον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Μαυρωτά!

Στην τηλεόραση τι σου αρέσει να βλέπεις;

Δεν βλέπω πολύ. Έριχνα μια ματιά στο Survivor, λόγω Κοκκινάκη, που ήταν μέχρι πέρσι συμπαίκτης μου στον Υδραϊκό, παίζαμε μαζί πόλο. Βέβαια, αν πέσω και σε πολιτικές εκπομπές, επειδή τώρα ξέρω εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, τις παρακολουθώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αινιγματική φωτογραφία της Ράνιας Θρασκιά μια μέρα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της!

Aδικήθηκε ο Κοκκινάκης στο Survivor;

Όχι, γιατί; Αυτό που βγήκε, ότι είναι ένας άνθρωπος ζεν και ήρεμος, έτσι είναι και στην πραγματικότητα. Ο Κοκκινάκης είναι ένας αγαθός γίγαντας στο νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον χωρισμό Θρασκιά - Φωτόπουλου: «Η Ράνια περνάει πολύ δύσκολες στιγμές…» (Video)

Δεν είναι ο τύπος που θα χτυπήσει, παρόλο που θα μπορούσε. Είναι ένα παιδί ήρεμο, που πολύ σπάνια έκανε τσαμπουκάδες. Υπήρχαν άλλοι που ήταν οι μισοί από τον Κοκκινάκη και κάνανε τσαμπουκάδες, το έπαιζαν άγριοι. Αυτός ήταν ήρεμη δύναμη.

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share