Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα "ντανοπιτάκια" που ξετρελαίνουν τη Σκιάθο: Δείτε που φτιάχνονται!

18 Ιουλίου 2017 20:54
Τα

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα πιτάκια που έφτιαχνε ο Αγγελόπουλος για τους συμπαίκτες του, με τις λιγοστές προμήθειες που έδινε στους «Survivor» η παραγωγή;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στο νησί του, στη Σκιάθο, κρατώντας το κύπελλο του «Survivor» και οι ντόπιοι τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές. Η απήχηση που γνώρισε μέσα από το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» είναι τόσο μεγάλη, που οι θαυμαστές του, καταγράφουν κάθε του κίνηση και ποστάρουν τα στιγμιότυπα στα social media. Αν και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα φειδωλός ως προς τις αναρτήσεις του, οι φαν του, τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα, σαν άλλοι παπαράτσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης των Aϊβάζη - Κορινθίου: Σε ποιον μοιάζει η μικρή Ισμήνη;

Στη νέα φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα στο Instagram «Γιώργος Αγγελόπουλος φαν», ο Ντάνος φαίνεται να ποζάρει έξω από τον φούρνο του θείου του. Είναι γνωστό ότι ο Αγγελόπουλος έχει μεγάλη αδυναμία στον θείο του, που έχει επίσης στο νησί το παρατσούκλι Ντάνος. Από εκείνον το πήρε και ο Αγγελόπουλος. Ο φούρνος πια φημίζεται για τα διάσημα «ντανοπιτάκια». Είναι τα πιτάκια που έφτιαχνε ο Αγγελόπουλος για τους συμπαίκτες του, με τις λιγοστές προμήθειες που έδινε στους «Survivor» η παραγωγή. Μάλιστα, κατά την επίσκεψη του στον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Ρουβάς είχε ενθουσιαστεί με τα πιτάκια του Αγγελόπουλου και του είχε ζητήσει τη συνταγή.

πηγή: olivemagazine.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share