Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεκαβαλήστε λίγο: Οι παίκτες του Survivor, η βλακεία, η ντιβάρα και το άγνωστο σκηνικό με την Σόφη Πασχάλη!

12 Ιουλίου 2017 11:37
Ξεκαβαλήστε λίγο: Οι παίκτες του Survivor, η βλακεία, η ντιβάρα και το άγνωστο σκηνικό με την Σόφη Πασχάλη!

Την προσοχή σας παρακαλώ… Καταλαβαίνω πως πολλοί θα δυσαρεστηθείτε με αυτό που θα διαβάσετε, αλλά θα είναι και κάποιοι που θα συμφωνήσετε!

Το φαινόμενο «Survivor» εξαπλώνεται σαν ιός. Όοοοχι, δεν εννοώ πια για το ριάλιτι. Το ριάλιτι τελείωσε, μας αποχαιρέτισε και ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Εννοώ για τους παίκτης «Διάσημους» και μη οι οποίοι κρατάνε γερά, δυνατά την ετικέτα «Survivor» μαζί με ένα καλάμι που έφεραν απευθείας από Άγιο Δομίνικο… έτσι για ενθύμιο!

Κοιτάξτε, τόσο καιρό έλεγα να μην μιλήσω, δηλαδή να μην κάνω την κακιά, λέω…άσε… μην χαλάσεις αυτό το όμορφο παραμυθάκι αλλά ρε φίλε.. Πόσο; Πόσο να αντέξω να κρατάω αντίσταση στην ατελείωτη βλακεία;

Αρχικά, να μιλήσει κάποιος από τις οικογένειες τους ή από τους φίλους τους ότι η γη γυρίζει, ότι οι άνθρωποι πεινάνε, ότι υπάρχει δυστυχία και να αφήσουν τις ηλιθιότητες περί δυστυχίας στο Survivor… H έμπνευση μου αυτή ήρθε από την δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα «Οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί από εμάς, γιατί εκεί εμείς ζούσαμε χωρίς στέγη και τρώγαμε μια καρύδα». Και όχι…δεν θα περάσω γενεές 14 τον Γιάννη …μόνο… γιατί αυτές τις ηλιθιότητες τις έχω ακούσει και από άλλους «Survivor» – μη χε….Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share