Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor Πανόραμα: «Με κάποιους δεν θέλω να λέω τίποτα περισσότερο από μια καλημέρα…» ποιους πρώην συμπαίχτες του καρφώνει ο Αγγελόπουλος; (video)

10 Ιουλίου 2017 17:15
Survivor Πανόραμα: «Με κάποιους δεν θέλω να λέω τίποτα περισσότερο από μια καλημέρα…» ποιους πρώην συμπαίχτες του καρφώνει ο Αγγελόπουλος; (video)

Όπως κάθε απόγευμα έτσι και σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και φανατικών του Survivor!
Σήμερα λοιπόν καλεσμένοι στην εκπομπή της βρέθηκαν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και έγιναν πολύ καλοί φίλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης!

Η Ελεονώρα Μελέτη φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης αν είδε αλλαγές σε συμπεριφορές ανθρώπων, αν δηλαδή κάποια άτομα άλλαξαν τη στάση τους απέναντί του, ενώ στο παιχνίδι του συμπεριφέρονταν κάπως!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H&M: Τα απίστευτα οικονομικά και σέξι εσώρουχα που θα βάλουν «φωτιά» στον σύντροφο σου!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν δίστασε να απαντήσει και συγκεκριμένα είπε: «Είδα συμπεριφορές διαφορετικές οπωσδήποτε, και συμπεριφορές που δεν περίμενα, όχι όλοι το ίδιο αλλαγμένοι, αλλά θέλω να πιστεύω επειδή όσοι βγήκαν πριν από μένα, με είδαν μέσα στο Survivor, και κατάλαβαν κάποια πράγματα.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, και δεν πρόκειται να γίνω κολλητός με κάποιον επειδή έλαβα μια αγκαλιά, ή είδα μια καλύτερη συμπεριφορά. Θα δώσω ίσως μία ευκαιρία, αλά πολύ συγκεκριμένες, και όχι ότι θα γίνουμε κολλητοί. Μου μετέφεραν πράγματα, ξέρω πολλά πράγματα, και όταν είχαν βγει, είχαν τοποθετηθεί για μένα αρνητικά. Εγώ είμαι άνθρωπος που μπορώ να σε ξεχάσω στα μάτια. Κάποιοι τα χαμήλωσαν.

Με κάποιους δεν θέλω να λέω τίποτα περισσότερο από μια καλημέρα. Δεν έχω προκατάληψη, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω, βλέποντας και κάνοντας. Ξέρω πολύ καλά όλες τις καλές και τις κακές στιγμές, δεν θα κάνω τον χαζό , δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share