Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρελό γέλιο! Το απίστευτο show του Σεφερλή με τον Μάριο Πρίαμο στο Fantasia! (video)

9 Ιουλίου 2017 14:11
Τρελό γέλιο! Το απίστευτο show του Σεφερλή με τον Μάριο Πρίαμο στο Fantasia! (video)

Μάρκος Σεφερλής και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης «συναντήθηκαν» στην πίστα του Fantasia, έκαναν στην... άκρη τον Κωνσταντίνο Αργυρό και έδωσαν το δικό τους μοναδικό σόου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι επιχείρηση ανοίγει η Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο! Τρελά λεφτά...

Αποθέωση του Κύπριου παίχτη χθες στο Fantasia που βρέθηκε μαζί με φίλους του στον Κωνσταντίνο Αργυρό και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δε σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με τον κόσμο και ήταν απλός και φιλικός με τους πάντες. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον καλοδέχτηκε και του ευχήθηκε τα καλύτερα μετά το παιχνίδι μιας και ήταν απο τους δημοφιλέστερους παίχτες του Survivor.

Μετά τις 04.00 που ήρθε στο μαγαζί και ο Μάρκος Σεφερλής που έχει θέμα στην παραστασή του στο Δελφινάριο το Survivor σηκώθηκε στην σκηνή απο τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Μάριο και είχαμε την απόλυτη παράσταση με πειράγματα - τραγούδια και πολύ γέλιο. Οι βραδιές στα Νότια έχουν πολύ Fantasia και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν άψογος οικοδεσπότης !

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος "γύπας": Δεν φαντάζεστε σε ποια παίκτρια έκανε "πέσιμο" ο Ατσούν μετά το τέλος του τελικού του Survivor! (video)

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share