Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor Πανόραμα: Ο Μάριος Πρίαμος απαντάει δημόσια για τα ρατσιστικά του post «Κάποτε το πίστευα…» (video)

7 Ιουλίου 2017 17:40
Survivor Πανόραμα: Ο Μάριος Πρίαμος απαντάει δημόσια για τα ρατσιστικά του post «Κάποτε το πίστευα…» (video)

Το ριάλιτι φαινόμενο έφτασε στο τέλος του για φέτος! Το Survivor έριξε αυλαία την Τετάρτη στο Άλσος Βεΐκου, όπου νικητής ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Το Survivor Πανόραμα όμως συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των τηλεθεατών τόσο με τις αποκαλύψεις του όσο και με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που βρίσκονται καθημερινά στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη!

Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή της Ελεονώρας βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Πρίαμος, ο παίκτης που διεκδίκησε μαζί με τον Ντάνο το έπαθλο των 100.000€, για να δώσει τις δικές του απαντήσεις! Εμφανίστηκε με φωνή που με δυσκολία έβγαινε και με το έπαθλο του survivor ανά χείρας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το άγριο κράξιμο στο Αγγελόπουλο για την σχέση του με τη θρησκεία - «Του σφυρίξανε να κάνει το σταυρό του στην Ελλάδα!» (Video)

Ο Κύπριος παίκτης μετά τον σάλο που είχε προκληθεί με τις ρατσιστικές αναρτήσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, έδωσε την δική του απάντηση!

Συγκεκριμένα είπε: «Χτες μετά τον τελικό που πήραμε τα κινητά μας το είδα, και με λυπεί πάρα πολύ. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Η ανάρτηση αυτή είναι πριν από 6-7 χρόνια, είναι πολύ λεπτό το θέμα. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί το είχα γράψει, είχε γίνει μια ιστορία για μια οικογένεια, και πάνω στο θυμό και στην ένταση το έγραψα, κάτι το οποίο μετανιώνω, είμαι ένας άνθρωπος που μεγαλώνοντας έχουν αλλάξει κάποια πράγματα για μένα στην πορεία σαν Μάριος. Το έχω αλλάξει στην πορεία της ζωής μου, και είμαι χαρούμενος, γιατί δεν παίζουμε με τον πόνο των ανθρώπων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κατάρα παικτών των ελληνικών ριάλιτι! Όταν έκλεισαν οι κάμερες η ζωή τους άλλαξε προς το.... χειρότερο!

Θα την κατεβάσω την ανάρτηση, αλλά τι διαφορά κάνει; Έξω μπορεί ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει, αν δεν σου αρέσει, μπορείς να με βρίσεις, είναι κάτι που το έγραψα, δεν θα πω ότι μου χακάρανε το Facebook. Είμαι υπερήφανος που άλλαξα άποψη για αυτό το θέμα. Κάνω λάθη και θα μετανιώνω για λάθη», δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share