Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor Panorama: Ο Μάριος Πρίαμος αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που έζησε! "Είχε θολώσει το μυαλό μου" (video)

7 Ιουλίου 2017 16:38
Survivor Panorama: Ο Μάριος Πρίαμος αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που έζησε!

Το ριάλιτι φαινόμενο έφτασε στο τέλος του για φέτος! Το Survivor έριξε αυλαία την Τετάρτη στο Άλσος Βεΐκου, όπου νικητής ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Το Survivor Πανόραμα όμως συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των τηλεθεατών τόσο με τις αποκαλύψεις του όσο και με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που βρίσκονται καθημερινά στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη!

Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Πρίαμος, ο παίκτης που διεκδίκησε μαζί με τον Ντάνο το έπαθλο των 100.000€, για να δώσει τις δικές του απαντήσεις! Εμφανίστηκε με φωνή που με δυσκολία έβγαινε και με το έπαθλο του survivor ανά χείρας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από κλαμπ στα... μπουζούκια! Τα έσπασαν στον Χολίδη οι παίκτες του Survivor! Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ο Κύπριος παίκτης μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν εκεί! Συγκεκριμένα είπε: «Βλέπω τον Τανιμανίδη στο τρέιλερ στην Κύπρο, ήθελα να πάω στο πρώτο του 2003, ήμουν μικρός τότε. Κάνω την αίτηση, πάω στα κάστινγκ στην Κύπρο, περνάω από εκεί, είχε αρκετούς. Σίγουρα θέλεις και τύχη για να περάσεις από όλα τα κάστιγνκ. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να είμαι ο εαυτός μου, δεν άλλαξα, έτσι είμαι και στην έξω ζωή μου. Νιώθω νικητής. Πρέπει να είναι ο εαυτός τους, όποιοι πάνε.

Ένιωσα πάρα πολλές φορές το μυαλό μου να θολώνει, είναι δύσκολα εκεί. Εντάσεις υπήρχαν. Το μυαλό θολώνει όταν είσαι στην παραλία και δεν έχεις να κάνεις τίποτα, γιατί έχεις ρεπό και δεν έχεις αγωνίσματα. Ήταν 1-2 μέρες την εβδομάδα. Μαλώναμε, μαγειρεύαμε! Τις αρχικές μας ήττες τις πήραμε πολύ ψύχραιμα, το διαχειριστήκαμε πολύ καλά, δεν ξέρω πώς φάνηκε έξω, εγώ πίστευα ότι είναι πολύ δύσκολο να ανακτήσουμε ξανά έδαφος. Κι όμως έγινε. Είχα 55 μέρες να φάω κρέας, κάναμε μία νίκη, φάγαμε κοτόπουλο, και κάπου εκεί έγινε και η τράμπα. Από την ομάδα μου νομίζω όλοι περάσαμε από στάδια, να έχουμε νεύρα», δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share