Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Το άγριο κράξιμο στο Αγγελόπουλο για την σχέση του με τη θρησκεία - «Του σφυρίξανε να κάνει το σταυρό του στην Ελλάδα!» (Video)

7 Ιουλίου 2017 13:14
Survivor: Το άγριο κράξιμο στο Αγγελόπουλο για την σχέση του με τη θρησκεία - «Του σφυρίξανε να κάνει το σταυρό του στην Ελλάδα!» (Video)

O Xάρης Σιανίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και άφησε μπηχτές για τη συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον σταυρό και τη σχέση του με την πίστη.

«Ήταν τραβηγμένα τα σχόλια που γίνανε και για τη Σόφη και για τον Χανταμπάκη! Τον Ντάνο εγώ τον υποστήριξα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι συμβαίνει με την Ειρήνη Κολιδά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο; - Η κοινή έξοδος, οι φωτογραφίες και το φλερτ!

Είναι στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν φως! Θα διαφωνήσω στο κομμάτι της υπεροπροβολής κάποιων πεποιθήσεων, είτε θρησκευτικών είτε πολιτικών είτε σεξουαλικών, με το να επιδεικνύεις κάτι έντονα, και ο κόσμος το εκλαμβάνει αν είναι προσποιητό!

Όταν ήταν εκεί, ήταν όλα πολύ φυσικά, όταν ήρθε εδώ και του σφυρίξανε κάνε και δυο μεγαλύτερους σταυρούς, φίλα και τα κομποσκοίνια, όλο αυτό εμένα με ξενίζει!» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κατάρα παικτών των ελληνικών ριάλιτι! Όταν έκλεισαν οι κάμερες η ζωή τους άλλαξε προς το.... χειρότερο!

Στο Πρωινό σχολίασαν ότι δεν συμφωνούν με την άποψή του, και ενδέχεται να το είπε όλο αυτό απλά για να υποστηρίξει τους φίλους του Σόφη και Χανταμπάκη.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share