Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Τι απαντά ΣΚΑΙ - Sigma για τις καταγγελίες της οικογένειας του Μάριου για το πρόβλημα στην ψηφοφορία!

7 Ιουλίου 2017 10:59
Survivor: Τι απαντά ΣΚΑΙ - Sigma για τις καταγγελίες της οικογένειας του Μάριου για το πρόβλημα στην ψηφοφορία!

Μπορεί το ριάλιτι φαινόμενο να έριξε αυλαία, ωστόσο οι…εντάσεις για το Survivor καλά κρατούν.

Μεγάλος νικητής του τελικού αναδείχτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό.

Το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος που θα έκρινε τον μεγάλο νικητή, επικράτησε ένας πανικός στο Άλσος Βεΐκου σχετικά με την ψηφοφορία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Νυχτερινή έξοδο για Ντάνο και Σπαλ! Η φωτογραφία που "γκρέμισε" το διαδίκτυο! (photo)

Σάλος ξέσπασε με τους υποστηρικτές του Μάριου Πριάμου Ιωαννίδη να αναφέρουν, πως υπήρξε μεγάλη εμπλοκή στην ψηφοφορία και δεν μπορούσαν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη και πολλοί ανέφεραν πως δεν καταμετρήθηκαν οι ψήφοι τους υπέρ του!

Μάλιστα και η μητέρα του Κύπριου παίκτη, Λία Ιωαννίδου, μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές, έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη με το γεγονός και τόνισε, πως δεν ήταν εφικτό να προσμετρηθούν οι θετικές ψήφοι για τον Μάριο.

Την δική τους απάντηση σε όλο αυτό τον πανικό θέλησαν να δώσουν και οι δύο σταθμοί, και το κανάλι του Φαλήρου δηλαδή αλλά και της Κύπρου, για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να αποδείξουν πως δεν έχουν καμία ανάμειξη με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, του Showtime αναφέρθηκε στο γεγονός εξηγώντας ότι τα μηνύματα πήγαιναν ευκολότερα σε σχέση με τις κλήσεις. Μάλιστα μετέφερε και την επίσημη απάντηση του Sigma, που μεταδίδει το Survivor στην Κύπρο.

«Για να κατευνάσουν τα πνεύματα, το κανάλι εξηγεί πως δεν υπήρχε κανένα εσκεμμένο πρόβλημα με τις τηλεφωνικές γραμμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Η Πανσέληνος στις 9 Ιουλίου φέρνει δυσάρεστες αλλαγές στην ζωή σας!

Όταν υπάρχουν σεισμοί ή κάποια σημαντικά γεγονότα και χρησιμοποιούνται μαζικά τα τηλέφωνα συμβαίνει παντού αυτό, γιατί οι εταιρείες δεν μπορούν να αντέξουν αυτό το μεγάλο φορτίο», εξήγησε on air.

Τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα κατέληξαν να ξεπεράσουν τα 100.000 στην Κύπρο, οπότε ήταν λογικό ήταν να υπάρξει black out κάποιες ώρες.

«Ο κόσμος περιμένει συνήθως να ψηφίσει στα διαλείμματα ή όταν το έλεγε ο Σάκης, έτσι οι μαζικές ψήφοι ήταν που δημιούργησαν τα προβλήματα», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΙ, τόνισε στο Youweekly.gr πως η Acun Medya είχε αναθέσει σε εξωτερική εταιρεία την καταμέτρηση των ψήφων, θέλοντας να αποδείξει με αυτόν τον τρόπο ότι το κανάλι δεν έχει καμία ανάμειξη με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και δήλωσε μάλιστα ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τον ημιτελικό είχε τις περισσότερες ψήφους από ότι είχαν μαζί ο Μάριος και ο Βασάλος. Γεγονός το οποίο έκανε ξεκάθαρη την νίκη του…

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share