Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Survivor Panorama: Το δώρο του Ντάνου στην Ε.Μελέτη και η επιθυμία του να γίνει δήμαρχος! (video)

6 Ιουλίου 2017 23:18
Survivor Panorama: Το δώρο του Ντάνου στην Ε.Μελέτη και η επιθυμία του να γίνει δήμαρχος! (video)

Ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Survivor Πανόραμα για την πρώτη του συνέντευξη. Ο Ντάνος, μίλησε για τη νίκη του, αλλά και τη συνολική πορεία του μέσα στο παιχνίδι.

Με την είσοδο του στο πλατό, προσέφερε στην παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, τα διάσημα «πιτάκια του Ντάνου» και αμέσως ξεκίνησαν την κουβέντα τους. Όπως είπε, είναι άυπνος και ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor.

«Σήμερα συνειδητοποίησα ότι είναι αλήθεια όλο αυτό... δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ακόμα...», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, μίλησε με αγάπη για τον τόπο του, τη Σκιάθο, και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να ασχοληθεί ενεργά για το καλό του νησιού του, καθώς, όπως είπε, «είναι ευλογία να προσφέρω στους άλλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εμφανίσεις των γυναικών του Survivor στον ημιτελικό! Ποιες έκλεψαν την παράσταση και ποιες κρίνονται κακοντυμένες;

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη του επισήμανε πως κάποιοι υποστηρίζουν ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Σκιάθου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την αποκάλυψη: «Δεν θα άφηνα το βενζινάδικο για να κατέβω στην πολιτική, ποτέ. Είναι, όμως, μια κουβέντα που έχουμε κάνει σε κάποιους κύκλους, πάνω απ’ όλα επειδή μας ενδιαφέρει το νησί και θέλουμε να βάλουμε το χεράκι μας για να βοηθήσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από διάφορα επαγγέλματα στην Σκιάθο και γνωρίζω τα καλά και τα κακά, όπως υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα. Είναι συζητήσεις που κάναμε, με σοβαρούς ανθρώπους, που είναι πολύ κοντά στο νησί».

πηγή: protothema.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share