Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Survivor Panorama: Επιτέλους ο Ντάνος παράδεχτηκε γιατί τον έδιωξαν οι Μαχητές! "Θυμάμαι με τον μισθοφόρο που..." (video)

6 Ιουλίου 2017 16:54
Survivor Panorama: Επιτέλους ο Ντάνος παράδεχτηκε γιατί τον έδιωξαν οι Μαχητές!

Επιτέλους μάθαμε τι συνέβη πριν τον Άγιο Δομίνικο, στο ξενοδοχείο και αυτό στάθηκε αφορμή για να διώξουν οι Μαχητές τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα. Όχι μόνο για να τον διώξουν αλλά και να μιλούν με κατηγορίες προς αυτόν …

Ο Ντάνος βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και τα είπε όλα «αδειάζοντας» τον μισθοφόρο και τους υπόλοιπους που δεν το είχαν αποκαλύψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν έχω σχέση και αυτοϊκανοποιούμαι με φρούτα και αντικείμενα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα;" - Oι ειδικοί απαντούν!

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μόνο μία ημέρα με κάμερες μαζί, η εμπειρία μου από κάμερες ήταν μηδαμινή. Ηγετικές τάσεις που είπαν οι συμπαίκτες μου, θα ήθελα να δω περισσότερα γεγονότα. Εγώ θυμάμαι με τον μισθοφόρο που συστηνόμασταν, και με ενόχλησε το ότι ενώ περιμέναμε όλοι να φάμε και μας περίμεναν, κατέβηκε, έφαγε χωρίς να περιμένει τη σειρά, και ξανά έφυγε, είχαμε μια λεκτική διαμάχη στο σκάφος, αλλά νόμιζα ότι είχε λυθεί.

Στο σκάφος μέσα επειδή όλοι είχαν μείνει από μία πλευρά, και τους είπα να μην κάθονται όλοι μονόπαντα, επειδή είχα τη σχετική εμπειρία, και είχαμε μια διαμάχη. Είναι πιο ωραίο να το λες και να το εκδηλώνεις παρά να το κρύβεις και να το δουλεύεις μέσα σου. Ναι, δεν ήμουν κοντά στα παιδιά, ήταν στυλ πενταήμερης, γιατί εγώ είχα το μυαλό μου στα επαγγελματικά και δεν ήμουν σίγουρος που πάω, δεν είχα αφήσει ποτέ την οικογένειά μου! Δεν το περίμενα να με διώξουν, μου φάνηκε περίεργο, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που πελαγώνει ή πανικοβάλλεται. Μου αρέσει να αντιλαμβάνομαι σωστά τα πράγματα, σε κάθε τι που γινόταν δεν αντιδρούσα αμέσως για να το ζυγίσω λίγο γιατί γινότανε.«.

Αυτό ήταν λοιπόν το μυστήριο που κρυβόταν πίσω από την συμπεριφορά τον Μαχητών! Τα συμπεράσματα δικά σας. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share