Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor Panorama: Η μεγάλη αποκάλυψη του Ντάνου για την συμμετοχή του και η δημόσια διάψευση! (video)

6 Ιουλίου 2017 16:38
Survivor Panorama: Η μεγάλη αποκάλυψη του Ντάνου για την συμμετοχή του και η δημόσια διάψευση! (video)

Το ριάλιτι φαινόμενο έφτασε στο τέλος του για φέτος! Το Survivor έριξε χθες αυλαία στο Άλσος Βεΐκου, όπου νικητής ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Το Survivor Πανόραμα όμως συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των τηλεθεατών τόσο με τις αποκαλύψεις του όσο και με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που βρίσκονται καθημερινά στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη!

Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού, για να δώσει τις δικές του απαντήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν έχω σχέση και αυτοϊκανοποιούμαι με φρούτα και αντικείμενα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα;" - Oι ειδικοί απαντούν!

Πολλά ακούγονταν τόσο καιρό για τον Ντάνο, χωρίς όμως τον Ντάνο! Ακόμα και δικοί του άνθρωποι ή κάποιοι που έλεγαν πως τον γνώριζαν έλεγαν κάποιες ανακρίβειες ίσως, τις οποίες ο ίδιος σήμερα διαψεύδει κατηγορηματικά! Επίσης μίλησε και για την εμπειρία του στο παιχνίδι καθώς και για το πως αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή!

Συγκεκριμένα είπε: «Εμείς δεν ξέραμε τα στατιστικά, πάντως ήταν κάτι που περιμέναμε κάθε μέρα τα παιχνίδια,ήταν μια διέξοδος και της ενέργειας της κακής. Ήταν τρομερά τα παιχνίδια, αγάπησα το παρκούρ που εγώ δεν έκανα. Ήμουνα στη Σκιάθο, χειμώνας, ήσυχα, είδα το τρέιλερ, ήταν ωραίο, ασυναίσθητα, γιατί ήθελα να κάνω και μια στροφή στα επαγγελματικά, να τα συνεχίσει ο αδελφός μου. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο, αποφασίσαμε με τον αδερφό μου να κάνουμε μαζί κάτι. Κάναμε το βενζινάδικο, πηγαίναμε καλά, αλλά το κομμάτι των καυσίμων δεν είναι στα φόρτε του, και σκεφτόμουν να αποχωρήσω, να ασχοληθώ με τη θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 διάσημοι Έλληνες που ανακάλυψαν την αλήθεια κάνοντας τεστ DNA! - Οι διαμάχες και τα... στιγμιαία λάθη! (Photo)

Δεν θα άφηνα το βενζινάδικο για να θέσω υποψηφιότητα ως δήμαρχος, ήταν μια κουβέντα που είχε γίνει σε κλειστούς κύκλους, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται στο νησί. Εγώ γνωρίζω και τα καλά και τα κακά στη Σκιάθο, είναι συζητήσεις που κάναμε με σοβαρούς ανθρώπους. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την αγάπη του κόσμου.

Είδα το τρέιλερ, είχα κάνει δήλωση συμμετοχής, το ξεχνάω, ήμουν Αθήνα για τη γέννηση του ανιψιού μου, και χτυπά το τηλέφωνό μου, είχαν κάνει όλα τα κάστινγκ, και ήταν το τελευταίο. Μπήκα τελευταίος και με έχει κάνει άνω κάτω, έπρεπε να αποφασίσω και για τα επαγγελματικά και για αυτό! Και να τα κάνω όλα σε 2 μέρες και να βγάλω και διαβατήρια, και όλα! Έφυγα με σκάφος για να τρέξω στη Σκιάθο να προλάβω», δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share