Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor - Τελικός: Κατέφτασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Με το χαμόγελο στα χείλη φωτογραφήθηκε με τα παιδάκια που έπεσαν πάνω του! (Photos)

5 Ιουλίου 2017 20:09
Survivor - Τελικός: Κατέφτασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Με το χαμόγελο στα χείλη φωτογραφήθηκε με τα παιδάκια που έπεσαν πάνω του! (Photos)

Ο μεγάλος τελικός του Survivor είναι γεγονός! Θα λάβει χώρα σε λίγες ώρες στο Άλσος Βεΐκου!

Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι δύο φιναλίστ της βραδιάς, οι οποίοι και θα διεκδικήσουντο μεγάλο έπαθλο των 100.000€!

Όπως και χθες έτσι και σήμερα στο live θα παρευρεθούν και οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" από τον Τόνυ Μαυρίδη και απίστευτες αποκαλύψεις για την Έλενα Παπαρίζου! Η εξάρτησή της από το αλκοόλ και οι άγνωστες πτυχές!

Η κάμερα και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο θέατρο, όπου και θα διεξαχθεί ο σημερινός τελικός, και σας εξασφάλισε τις πρώτες αφίξεις των παικτών καθώς και τις πρώτες εικόνες!

Αυτή την ώρα έφτασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος χθες διεκδικούσε κι αυτός το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε! Ευδιάθετος και με το χαμόγελο στα χείλη όπως πάντα, εμφανίστηκε και ήταν πρόθυμος να φωτογραφηθεί με όλους τα παιδάκια που έτρεξαν καταπάνω του μόλις τον είδαν! Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Youweekly.gr:

πηγη: YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share