Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Panorama: Για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεφτιλίζει τους δύο "συντρόφους" του που ήταν μαζί του στα δύσκολα! (video)

5 Ιουλίου 2017 16:35
Survivor Panorama: Για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεφτιλίζει τους δύο

Σάλος είχε δημιουργηθεί πριν κάτι μήνες όταν η μία κοπέλα μετά την άλλη έβγαιναν και δήλωναν πως έχουν σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Εκείνος, μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα από τον ημιτελικό που έγινε εχθές, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Survivor Panorama και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως δεν έχει καμία σχέση με τις κοπέλες αυτές και πως… είναι ελεύθερος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εμφανίσεις των γυναικών του Survivor στον ημιτελικό! Ποιες έκλεψαν την παράσταση και ποιες κρίνονται κακοντυμένες;

«Καταρχήν είμαι ελεύθερος να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί εγώ δεν γνώριζα κάτι και τώρα που βγήκα έξω οι συγγενείς μου, η αδερφή μου, η οικογένεια μου μου είπαν κάποια πράγματα και είναι απαράδεκτα για εμένα. Εγώ έφυγα από την Ελλάδα ελεύθερος τώρα πως προέκυψε μέσα στο παιχνίδι να έχω δυο σχέσεις δεν ξέρω. Αν και είμαι άνθρωπος που καμιά φορά δίνει δικαιώματα στην συγκεκριμένη περίπτωση και στις δυο περιπτώσεις δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Δεν ξέρω από που ορμόμενες πήραν το θάρρος να πουν αυτά που άκουσα. Ίσως επειδή ήταν την δημοσιότητα και την μεγάλη τηλεθέαση που είχε το παιχνίδι ήθελαν να επωφεληθούν από αυτό κι αυτές αλλά εγώ το ξαναλέω στο παιχνίδι μπήκα ως ελεύθερος και είμαι ελεύθερος.»

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share