Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Ο διάλογος της Βαλαβάνη με την μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου - Οι σπόντες για τη Σόφη Πασχάλη on air! (Video)

5 Ιουλίου 2017 13:10
Survivor: Ο διάλογος της Βαλαβάνη με την μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου - Οι σπόντες για τη Σόφη Πασχάλη on air! (Video)

Στο Πρωινό σχολίαζαν τον χτεσινό ημιτελικό του Survivor και δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην ένθερμη αγκαλιά της Σόφης Πασχάλη στον Γιώργο Αγγελόπουλο, παρά τα όσα είχε σούρει στο παρελθόν.

«Να δούμε κάποιες κυρίες, που δεν χαιρετούσαν τον Ντάνο. Χτες δεν τον αγκάλιασαν απλά, πήδηξαν πάνω του! Αλλάζουν οι καιροί! Είναι πολλά τα κραξίματα!»είπε η Σάσα όλο νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εμφανίσεις των γυναικών του Survivor στον ημιτελικό! Ποιες έκλεψαν την παράσταση και ποιες κρίνονται κακοντυμένες;

«Πρώτη από όλους χαιρέτησε την Ευρυδίκη! Δεν είναι τυχαίο! Θα έπρεπε να πάει στους κολλητούς του! Νομίζω ότι του αρέσει!

Η Πασχάλη το περίμενε πάρα πολύ! Χαίρεται πάρα πολύ, ήθελε να το τελειώσει! Μετά από κάποιον καιρό, συνειδητοποιείς ότι είναι πολύ μικρό όλο αυτό, το αξιολογείς σωστά!» παρατήρησε η Φαίη.

«Ήταν η τελευταία μυρωδιά στην καλύβα πριν την κάψει!» είπε δηκτικά ο Στέφανος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" από τον Τόνυ Μαυρίδη και απίστευτες αποκαλύψεις για την Έλενα Παπαρίζου! Η εξάρτησή της από το αλκοόλ και οι άγνωστες πτυχές!

«Εγώ έμαθα ότι η Ευρυδίκη πήγε και μίλησε στην μητέρα του Ντάνου, και αυτή της είπε κάποια πράγματα, ήταν πολύ αλλαγμένη η συμπεριφορά της!» αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share