Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor - αποκάλυψη: Έτσι θα γίνει ο μεγάλος τελικός της Τετάρτης! Πως θα βγει ο νικητής;

4 Ιουλίου 2017 10:52
Survivor - αποκάλυψη: Έτσι θα γίνει ο μεγάλος τελικός της Τετάρτης! Πως θα βγει ο νικητής;

To Survivor, το reality με την μεγαλύτερη διάρκεια στην ελληνική τηλεόραση - ήταν χειμώνας όταν μας πρωτοσυστήθηκε και ολοκληρώνεται στην καρδιά του καλοκαιριού - φτάνει στο τέλος του.

25 παίκτες βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο με έναν και μόνο στόχο. Να φτάσουν στην 5η Ιουλίου, την ημέρα του τελικού που θα αναδείξει εκείνον που θα φύγει με τον τίτλο, αλλά και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η διαγωνιστική διαδικασία όπως γνωρίζουμε έχει ολοκληρωθεί και ο νικητής θα προκύψει αποκλειστικά και μόνο από την βούληση του τηλεοπτικού κοινού. Άλλωστε, η επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού χαρακτηρίζει το αγώνισμα της Κυριακής, από το οποίο αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, το τελευταίο του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αφεντικό τρελάθηκε: Η Aegean ανακοίνωσε τρελή προσφορά για 6 προορισμούς του εξωτερικού μόλις από 25 ευρώ!

Όπως είχε ανακοινώσει εδώ αρκετό καιρό η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ημιτελικός και τελικός θα μεταδοθούν ουσιαστικά live από ένα ειδικά διαμορφωμένο studio στην Ελλάδα. Η ίδια δήλωνε πως στον ημιτελικό θα έχουμε νέα ψηφοφορία του κοινού που θα δώσει τους δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Survivor 2017. Αντίστοιχα, οι δύο διεκδικητές του τροπαίου θα μπουν σε ψηφοφορία στον τελικό προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής.

Τα δύο αυτά live αναμένεται να συγκεντρώσουν το σύνολο των παικτών του φετινού survivor, ενώ ο τηλεοπτικός χρόνος θα γεμίσει με παραλειπόμενα, highlight της χρονιάς και ίσως, αν κρίνουμε από το τουρκικό παιχνίδι, να δούμε και εικόνες από αγωνίσματα και δραστηριότητες που δεν έχουν προβληθεί ξανά. Θυμίζουμε πως στην τουρκική version, η οποία είναι ίδιας παραγωγής με την ελληνική, ο παρουσιαστής και παραγωγός φύλαγε μια μεγάλη έκπληξη, την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον Άγιο Δομίνικο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκέτος πειρασμός! - Φτιάξτε το πιο νόστιμο γλυκό ψυγείου με Nutella!



Όλα αυτά προκειμένου να καταλήξουμε στην τελική ετυμηγορία του κοινού που θα αναδείξει και τον μεγάλο νικητή. Πάρτε μια ιδέα για τον τρόπο που θα εξελιχθεί το τελικός της Τετάρτης από τον τουρκικό τελικό.

Έπειτα από ψηφοφορία του τουρκικού τηλεοπτικού κοινού λοιπόν, νικητής αναδείχτηκε ο Οτζεντάι Γκιρίσκεν. Ο Οτζεντάι είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην κωπηλασία και θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της τουρκικής ομάδας. Γεννήθηκε το 1992 στην Κωνσταντινούπολη και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά στις "φυσική αγωγή" και αγωνίστηκε με την ομάδα της Φενέρ Μπαχτσέ.

Πηγή: news247.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share