Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor: Το μαγικό ταξίδι στην Κούβα, η συνάντηση των παικτών με τους γονείς τους και η αποχώρηση! (video)

4 Ιουλίου 2017 08:41
Survivor: Το μαγικό ταξίδι στην Κούβα, η συνάντηση των παικτών με τους γονείς τους και η αποχώρηση! (video)

Το Survivor μπήκε στην τελική ευθεία και συγκεκριμένα θα το βλέπουμε για άλλες δύο μέρες…

Χθες παρακολουθήσαμε ένα διαφορετικό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μιας και ο τελικός είναι μια ανάσα μακριά!

Πάμε όμως να δούμε όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε τον δικό του απολογισμό και μίλησε ανοιχτά για την υποψηφιότητα του, όταν μπήκε προτεινόμενος με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

«Όταν είδα ότι είμαι με αυτούς τους δύο υποψήφιους κατάλαβα ότι σίγουρα θα είμαι τελικό! Δεν περίμενα ότι θα φύγω. Από την άλλη έπρεπε να αποχωρήσει ο Σπαλιάρας γιατί ο Κώστας αγωνιστικά έχει προσπαθήσει πολύ και του άξιζε… Από εκεί και πέρα στα ημιτελικά φτάσαμε οι 4 που αξίζαμε και από εκεί και πέρα είναι όλα καλά!» – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι παίκτες, για να αποχαιρετίσουν στο Survivor και την Καραϊβική αποφάσισαν να βάλουν φωτιά στις καλύβες τους και σε ότι είχε να κάνει με το νησί. Μαζί με αυτές, έκαψαν ότι άσχημο μπορεί να τους στεναχώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Twitter: Τρελό πανηγύρι για την αποχώρηση του Μισθοφόρου! Επικές ατάκες

Όπως δήλωσαν όλοι, νιώθουν περήφανοι και ανυπόμονοι να επιστρέψουν σπίτια τους. Μάζεψαν τα πράγματα τους και εγκατέλειψαν τον Άγιο Δομίνικο! Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Εκτός από την ασυλία και την θέση στον ημιτελικό ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος κέρδισαν και ένα ταξίδι στην Κούβα..

Οι παίκτες χαλάρωσαν, άφησαν πίσω τους την ανταγωνιστικότητα που υπήρχε στα αγωνίσματα και διασκέδασαν με την καρδιά τους σαν δύο καλά φιλαράκια.

Αγόρασαν ρούχα, γνώρισαν τον πολιτισμό, διασκέδασαν και μοιράστηκαν μαζί μας μοναδικές εικόνες από την Κούβα. Ένα ταξίδι που οι περισσότεροι θα θέλαμε να κάνουμε και πολύ ζηλέψαμε μόλις το είδαμε… Δείτε τα μοναδικά πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share